Fosta soție a lui Silvio Berlusconi trebuie să-i înapoieze politicianului 60 de milioane de euro primite după divorț

Fosta actriță Veronica Lario (63 de ani) și fostul premier italian Silvio Berlusconi (82) au fost căsătoriți timp de 24 de ani, din 1990 până în 2014.

În prezent, Veronica trebuie să-i înapoieze fostului premier italian 60 de milioane de euro pe care i-a primit în urma divorţului, arăta la finalul săptămânii un ordin emis de Tribunalul Suprem de la Roma, scriu Știrile Pro TV.

Această decizie confirmă sentinţa dată în favoarea lui Berlusconi în noiembrie 2017 de Curtea de Apel din Milano, scrie presa italiană, potrivit aceleiași surse menționate anterior.

Fosta soție a lui Silvio Berlusconi trebuie să-i înapoieze politicianului 60 de milioane de euro primite după divorț

Tribunalul Suprem consideră că Berlusconi şi-a îndeplinit obligaţiile economice faţă de fosta soţie în timpul în care aceștia erau căsătoriţi.

În plus, magistraţii au considerat că Veronica nu a contribuit în niciun fel la averea fostului ei soţ.

Astfel, cele 60 de milioane de euro pe care le-a primit trebuie înapoiate lui Berlusconi. Disputa dintre cei doi a început în mai 2009.

Veronica a cerut divorţul după ce în presă au apărut fotografii cu politicianul la petrecerea unei tinere în vârstă de 18 ani.

Berlusconi şi Lario au împreună trei copii: Barbara (1984), Eleonora (1986) şi Luigi (1988).

Din prima căsnicie cu Carla Elvira Lucia Dall’Oglio, Berlusconi mai are o fiică şi un fiu: Marina (1966) şi Pier Silvio (1969).

În decembrie 2012, Tribunalul din Milano a stabilit că Berlusconi trebuie să plătească o pensie alimentară de 3 milioane de euro pe lună, decizie contestată de politician.

Patru ani mai târziu, Tribunalul din Monza a scăzut suma şi a decis ca Berlusconi să plătească 1,4 milioane de euro pe lună fostei lui soţii.

Suma, considerată excesivă de avocaţii bărbatului, a fost contestată şi anulată în noiembrie 2017.

La acea dată, Curtea de Apel din Milano a stabilit că Veronica trebuie să înapoieze 45 de milioane de euro primiţi până la data respectivă ca pensie alimentară.

Avocaţii lui Berlusconi au demonstrat că fosta actriţă deţinea lichidităţi, bijuterii şi proprietăţi în valoare de peste 16 milioane de euro.

În plus, cei trei copii ai lor erau majori şi se puteau întreţine. În prezent, Silvio Berlusconi formează un cuplu cu Francesca Pascale (34 de ani).

Foto: Northfoto

Citește și:

Monica Bellucci și fostul ei soț, Vincent Cassel, împreună pe covorul roșu. Actrița a atras toate privirile!

Ed Sheeran şi-a anunţat retragerea temporară din muzică. Artistul este acuzat de plagiat! Câte dintre hiturile sale sunt de fapt copiate?

Angelina Jolie a vorbit despre problemele din ultimii ani: „Nu m-am simțit foarte puternică”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Stiri