Fosta soție a lui Mihai Constantinescu: “Eu cred în Miracole! Să ne rugăm pentru Miracolul Vieții lui Mihai!”

ultimele detalii despre starea lui Mihai Constantinescu

ultimele detalii despre starea lui Mihai Constantinescu

Fosta soție a lui Mihai Constantinescu, Mihaela, a postat un nou mesaj pe rețelele sociale, însoțit de o poză cu artistul. Fosta soție a lui Mihai Constantinescu: “Eu cred în Miracole!!! Să ne rugăm pentru Miracolul Vieții lui Mihai!”.

“Eu cred în Miracole!!! Să ne rugăm pentru Miracolul Vieții lui Mihai”, a scris Mihaela pe pagina personală de Facebook.


Vestea că Mihai Constantinescu a suferit suferit două stopuri cardiace în decurs de 24 de ore a șocat o țară întreagă.
La începutul săptămânii, îndrăgitul artist a ajuns de urgență la terapie intensivă, la Spitalul Floreasca.

Medicii sunt săraci în afirmații, fiind rezervați în privința șanselor acestuia de supraviețuire.

“Tot ce pot să vă spun este că trebuie să ne rugăm pentru el. Ce pot să spun… Medicii sunt rezervați. Nici eu nu știu prea multe. Situația este gravă. Să ne ajute Dumnezeu! Nu pot spune nimic altceva decât că sper și mă rog. Dacă iubiți un mare artist al României, vă propun să ne rugăm și să ne dorim ca el să fie bine”, a spus soția lui Mihai Constantinescu la Agenția Vip.

Orele și zilele s-au scurs, iar starea de sănătate a lui Mihai Constantinescu este în continuare critică.

Se simțea rău încă de la începutul lui 2018. L-am vizitat, acum, și era o mână de oase și piele. Nu l-am mai recunoscut, nici nu mai putea vorbi. Nu mai are nicio șansă de supraviețuire. Are mormântul deja pregătit. Anul trecut i-au extirpat un rinichi și au apărut complicații. Este foarte grav! Familia s-a împăcat cu situația', a afirmat una dintre persoanele care l-au vizitat pe Mihai Constantinescu la spital, potrivit cancan.ro.

Fosta soție a lui Mihai Constantinescu: “Eu cred în Miracole!!! Să ne rugăm pentru Miracolul Vieții lui Mihai!”

Gurile rele s-au grăbit să afirme că artistul nu mai are nicio șansă de supraviețuire, dar apropiații acestuia susțin că Mihai Constantinescu va trece și peste această cumpănă.

“Mă simt foarte rău, mă simt îngrozitor! Pentru mine este o stare de disperare. Starea de sănătate a lui Mihai este acum stabilă. Inima și-a reluat toate funcțiile. Mă întâlnesc zilnic cu Simona  Pentru Mihai, eu, Simona și câțiva prieteni suntem familia lui. Acum toți suntem concentrați pe rugăciun”', a declarat Mihaela Constantinescu, potrivit evz.ro.

 

Foto:facebook.com

 

Vezi si:

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete