Keo spune adevărul despre starea de sănătate a lui Mihai Constantinescu

 Keo spune adevărul despre starea de sănătate a lui Mihai Constantinescu

 Keo spune adevărul despre starea de sănătate a lui Mihai Constantinescu

La începutul săptămânii, România a fost zguduită de o știre-șoc. Keo spune adevărul despre starea de sănătate a lui Mihai Constantinescu.

Mihai Constantinescu duce o luptă cu propria viață. Îndrăgitul artist este în comă, la Spitalul Floreasca din Capitală, după ce a făcut două stopuri cardio-respiratorii, în mai puţin de 24 de ore.

Soţia artistului a fost cea care l-a găsit în casă în stare de inconştienţă şi a sunat la 112. Echipajul de pe Ambulanţă l-a resuscitat aproximativ 20 minute. Medicii afirmă că Mihai Constantinescu e într-o stare extrem de gravă si sunt rezervați în privința evoluției sale.

“Este îngrijorător faptul că a stat în stop cardio-respirator 10 minute, ceea ce duce în mod obișnuit la leziuni ireversibile ale creierului. Aceasta este problema importantă. Dacă s-ar fi putut în primele 5-6 minute situația era mult mai bună deoarece leziunile cerebrale nu erau ireversibile. Al doilea element este hemoragia cerebrală. Oare era legată de un tratament anterior anticoagulant sau în contextul stopurilor cardio-respiratorii pe care le-a avut? Sunt convins că Mihai Constantinescu beneficiază de tratamentul cel mai benefic în această direcție la Spitalul Floreasca, dar este foarte îngrijorător că a făcut aceste stopuri cardio-respiratorii”, a declarat medicul cardilog Ștefan Drăgulescu pentru România TV.

Ieri, Simona Secrier, soția artistului, le-a transmis celor care îl iubesc pe artist să se roage pentru el în aceste momente critice. În ultimele ore, apropiații artistului s-au întrecut în afirmații alarmante.

Surse din anturajul solistului au declarat că acesta nu mai are nicio șansă de supraviețuire.

Keo spune adevărul despre starea de sănătate a lui Mihai Constantinescu

În schimb, artistul Keo a ținut să lămurească zvonurile care au apărut despre starea de sănătate a lui Mihai Constantinescu.

“Noi am fost împreună de Paşte. Părinţii ei au vorbit cu el chiar cu o seară înainte să se întâmple evenimentul recent. Era bine, era ok. Avea mai multe probleme pe care el a încercat să le ţină ascunse pentru că era un tip discret pentru că el voia ca publicul să primească doar muzică din partea sa. Era slăbit, dar Mihai are o putere extraordinară şi o dorinţă de a trăi şi de a învinge boala şi este un luptător.

Au fost date foarte multe fake news-uri care o neliniştesc pe Simona. Mihai este într-o stare stabilă. Nu s-au mai întâmplat alte stopuri şi nici moarte cerebrală”, a declarat Keo în cadrul unei emisiuni tv.

Mihai Constantinescu şi soţia lui, Simona, sunt nașii de botez ai fiicei lui Keo și a lui Misty.

 

Foto:facebook.com

 

Vezi si:

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete