Adevărul despre starea de sănătate a lui Mihai Constantinescu

adevarul despre starea de sanatate a lui Mihai Constantinescu

adevarul despre starea de sanatate a lui Mihai Constantinescu

Mihai Constantinescu este internat în stare gravă la Spitalul Floreasca din Capitală. Adevărul despre starea de sănătate a lui Mihai Constantinescu.

Îndrăgitul artist se află în comă după ce luni seara a suferit un stop cardio-respirator în propria locuință. Starea de sănătate a artistului s-a agravat pe parcursul nopții, atunci când a suferit un al doilea infarct.

Din păcate, medicii sunt rezervați în ceea ce priveștea viața lui Mihai Constantinescu.

“Este îngrijorător faptul că a stat în stop cardio-respirator 10 minute, ceea ce duce în mod obișnuit la leziuni ireversibile ale creierului. Aceasta este problema importantă. Dacă s-ar fi putut în primele 5-6 minute situația era mult mai bună deoarece leziunile cerebrale nu erau ireversibile. Al doilea element este hemoragia cerebrală. Oare era legată de un tratament anterior anticoagulant sau în contextul stopurilor cardio-respiratorii pe care le-a avut? Sunt convins că Mihai Constantinescu beneficiază de tratamentul cel mai benefic în această direcție la Spitalul Floreasca, dar este foarte îngrijorător că a făcut aceste stopuri cardio-respiratorii”, a declarat medicul cardilog Ștefan Drăgulescu pentru România TV.

Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, a făcut dezvăluiri despre starea de sănătate a artistului.

Ministrul Sănătății: Se află în stare foarte gravă'

“Singura informaţie pe care o am şi o pot confirma e că artistul, din păcate, se află în stare foarte gravă la Terapia Intensivă a Spitalului Floreasca. El a fost internat ieri dimineaţa (luni dimineaţa), a venit în Unitatea de Primiri Urgenţe în stop cardio-respirator, a fost resuscitat, intubat, internat pe Terapie Intensivă.
Se pare că azi noapte a mai repetat stopul, prognosticul e rezervat, din ceea ce spun medicii”, a declarat ministrul Sănătății, Sorina Pintea, potrivit realitatea.net.

Adevărul despre starea de sănătate a lui Mihai Constantinescu

În ultimii ani, Mihai Constantinescu a ajuns de multe ori pe patul de spital. Nu este prima dată când îndrăgitul artist riscă să-și piardă viața.

Mihai Constantinescu suferă de stenoză aortică strânsă, cardiopatie valvulară, hipertensiune pulmonară medie şi insuficienţe respiratorii.

În anul 2017, cântărețul a fost operat pe cord, după ce în urmă cu 12 ani a fost nevoie să i se monteze valve biologice. În plus, anul trecut a fost internat de urgență din cauza problemelor de sănătate pe care le are cu inima.

Și în primăvara acestui an, Mihai Constantinescu și-a anulat concertele după ce a ajuns la spital cu probleme respiratorii şi tensiune oscilantă.

“Există viață după operațiile pe inimă, însă trebuie să ai curaj și încredere în medicul pe care l-ai pentru această intervenție. Am avut șansa să ajung la conf. Dr. Horațiu Moldovan. Am avut o intervenție destul de delicată, în sensul că am fost operat a doua oară, iar operația aceasta clasică presupune multă atenție și, pentru că a fost a doua intervenție de acest gen, am sângerat mai mult, am revenit în sala de operație, totul s-a terminat cu bine”, declara Mihai Constantinescu pentru PRO TV.

 

Foto:facebook.com

 

Vezi si:

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete