Andreea Bălan, despre cum se împarte între familie și carieră

Andreea Balan, despre cum se imparte intre familie si cariera

Andreea Balan, despre cum se imparte intre familie si cariera

În primăvara acestui an, Andreea Bălan a dus o luptă grea cu propria viață. Andreea Bălan, despre cum se împarte între familie și carieră. 

După ce a adus-o pe lume pe cea de-a doua fetiță, îndrăgita artistă a fost la un pas să-și piardă viața.

Andreea Bălan a suferit un stop cardio-respirator în timpul operației de cezariană. Iar de acolo au urmat o serie de intervenții chirurgicale.

Din fericire, artista a luptat cu toate forțele, iar acum este sănătoasă.

Clipele prin care au trecut, atât ea, cât și soțul artistei, George Burcea, sunt greu de descris.

George Burcea a vorbit despre ce a simţit când a văzut-o pe Andreea Bălan inconştientă:

“A fost un moment în care trebuia să sărbătorim. Te uiți la fiica care e bine, doctorii au făcut semn că e bine și în cealaltă parte te uiți că-ți moare nevasta.
A urmat o perioadă foarte grea. Timp de câteva ore, medicii și asistenții fugeau de mine, pentru că nu puteau să îmi zică nimic, pentru nu erai încă stabilă, iar ei nu doreau să se pronunțe. Am văzut că era ceva grav, în momentul în care te resuscitau. Când mi-au dat-o pe Clara, a fost film: mi-au adus bucuria în brațe, dar eu nu mă uitam la Clara, mă uitam în partea dreaptă, la tine, care erai resuscitată.
Am stat pe hol până la 4 dimineața încercând să dau de cadrele medicale. Au recunoscut și ele că se ascundeau de mine, că nu știau ce să-mi spună, era un du-te vino, un fel de Tom și Jerry…”, a mărturisit George Burcea, într-un vlog al soției sale, Andreea Bălan.

Andreea Bălan, despre cum se împarte între familie și carieră

După cumpăna prin care au trecut, viața lor de familie a devenit extrem de organizată:

“Să ai doi copii este foarte frumos, dar este și foarte greu, mai ales dacă nu ai ajutor. Noi o avem pe mama, avem și o bonă, dar întotdeauna trebuie să existe doi oameni, nu se poate ca un om să aibă grijă de ambele fetițe, pentru că e diferența mică de vârstă și când Ella vrea în parc, cealaltă, hop, trebuie să mănânce, fix în același timp…

Când Ella vede că pitica mănâncă, atunci vrea și ea să iasă afară, să meargă în parc și trage de tine. Deci trebuie doi oameni constant care să aibă grijă de ele și trebuie să ne anunțăm unul pe altul când avem filmări sau evenimente și să ne programăm.

Ne scriem în caiețel: “Uite, în ziua cutare, eu am chestia asta”, iar el stă acasă. Sau mă anunță el: “Uite, trebuie să filmez ceva sau am o repetiție” și atunci, stau eu acasă. Ne facem programul unul în funcție de celălalt. Bona nu e internă”, a mărturisit Andreea Bălan pentru libertatea.ro.

 

Foto:libertatea.ro

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete