Cum se simte Mihai Constantinescu: “Starea lui este în continuare gravă”

cum se simte Mihai Constantinescu

cum se simte Mihai Constantinescu

Soția lui Mihai Constantinescu, Simona Secrier a făcut declarații despre starea de sănătate a artistului. Cum se simte Mihai Constantinescu: “Starea lui este în continuare gravă”.

Mihai Constantinescu se află în comă după ce ce a suferit două stopuri cardiace în decurs de 24 de ore.

“Starea lui este în continuare gravă”

“Mihai este intubat, este în viaţă, este stabilizat, tensiunea şi pulsul lui sunt stabile acum, dar este în continuare în stare gravă. Sunt zile în care el trebuie să se refacă. A stat destul de mult până a venit salvarea”, a declarat Simona Secrier, potrivit mediafax.ro.

Mihai Constantinescu se află în continuare internat la terapie intensivă, la Spitalul Floreasca, în stare gravă. Medicii sunt rezervați în privința șanselor acestuia de supraviețuire.

“Este îngrijorător faptul că a stat în stop cardio-respirator 10 minute, ceea ce duce în mod obișnuit la leziuni ireversibile ale creierului. Aceasta este problema importantă. Dacă s-ar fi putut în primele 5-6 minute situația era mult mai bună deoarece leziunile cerebrale nu erau ireversibile. Al doilea element este hemoragia cerebrală. Oare era legată de un tratament anterior anticoagulant sau în contextul stopurilor cardio-respiratorii pe care le-a avut? Sunt convins că Mihai Constantinescu beneficiază de tratamentul cel mai benefic în această direcție la Spitalul Floreasca, dar este foarte îngrijorător că a făcut aceste stopuri cardio-respiratorii”, a declarat medicul cardilog Ștefan Drăgulescu pentru România TV.

Simona Secrier le transmite apropiaților să se roage pentru el în aceste momente critice.

“Tot ce pot să vă spun este că trebuie să ne rugăm pentru el. Ce pot să spun… Medicii sunt rezervați. Nici eu nu știu prea multe. Situația este gravă. Să ne ajute Dumnezeu! Nu pot spune nimic altceva decât că sper și mă rog. Dacă iubiți un mare artist al României, vă propun să ne rugăm și să ne dorim ca el să fie bine”, a mai spus soția lui Mihai Constantinescu la Agenția Vip.

 

Foto:facebook.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete