A fost torturată timp de 18 ani de tatăl ei, iar motivul este greu de înțeles. Povestea acestei femei a impresionat o lume întreagă

a fost torturată timp de 18 ani

a fost torturată timp de 18 ani

O femeie din Franța a trăit timp de 18 ani un adevărat coșmar. Maude Julien a fost torturtată de propriul tată, iar motivul acestuia este unul incredibil și foarte greu de înțeles.

Maude Julien are acum 60 de ani, iar povestea ei de viață a impresionat o lume întreagă. Femeia a povestit cum timp de 18 ani a fost supusă unui tratament dur din partea tatălui ei, acesta dorindu-și să o transforme într-o “superfemeie”. Pe când avea doar 8 ani, Maude Julien era obligată de tatăl ei să se agațe de un gard electric de două ori pe săptămână și să reziste durerii. Pe lângă acest test al durerii, Maude Julien era obligată să stea într-o pivniță cu șobolani, fără să comunice cu alte persoane.

Copilăria femeii a fost distrusă complet de tatăl alcoolic. Acesta îi interzicea să aibă o relație cu mama ei și asta pentru a nu avea parte de afecțiune. Maude Julien a povestit că și-a găsit refugiul în animalele din gospodărie, un câine și doi ponei.

“Cred cu tărie că, dacă nu existau animalele, astăzi nu aș mai fi trăit”, a declarat Maude Julien pentru New York Post, potrivit dailymail.co.uk.

Tatăl femeii voia să își transforme fiica într-o “superfemeie”, fiind convins de faptul că lumea se va termina și că ea trebuie să fie pregătită pentru rolul de salvator. Timp de 18 ani, Maude Julien a fost abuzată fizică și psihic. Femeia a reușit să scape de tratamentul inuman după ce s-a căsătorit cu un muzician.

Foto: facebook

Citește și:

'Comorile din pod', proiectul din centrul satului

O tânără de 20 de ani a ajuns la urgențe cu dureri puternice de stomac. Medicii au rămas șocați după ce au consultat-o

O profesoară îi învață pe turiști secretele savuroasei pâini tradiționale cu slănină

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Povesti adevarate