O tânără de 20 de ani a ajuns la urgențe cu dureri puternice de stomac. Medicii au rămas șocați după ce au consultat-o

tânără a înghițit unghii false

O tânără în vârstă de 20 de ani i-a uimit pe medici, după ce a ajuns la camera de primiri urgențe cu dureri puternice de stomac. Imediat după ce au consultat-o, medicii au descoperit un lucru șocant. 

O tânără din India a apelat la un gest necugetat, care îi putea pune viața în pericol. Mai exact, femeia de 20 de ani a înghițit mai multe unghii false, cu ajutorul unei soluții de curățat toaleta. La scurt timp de la acest incident, femeia a ajuns pe mâinile medicilor, care i-au făcut rapid o endoscopie. În urma acestei investigații, medicii au descoperit tentativa de sinucidere a tinerei și i-au prescris un tratament laxativ, care să o ajute să elimine în mod natural corpurile străine pe care le-a ingerat.

La trei săptămâni de la incident, tânăra a ajuns din nou la spital și asta pentru că starea ei de sănătate s-a degradat, având de suferit din cauza stărilor de vomă și a lipsei poftei de mâncare. După un control amănunțit, medicii au descoperit că tânăra suferea de stenoză pilorică, potrivit thesun.co.uk. Mai exact, unghiile pe care le-a înghițit au afectat musculatura stomacului, acesta devenind mult mai gros și blocând orificiul prin care hrana ajungea în stomac. Astfel, medicii au intervenit chirurgical pentru a elimina partea afectată a stomacului.

Foto: shutterstock.com

Citește și:

O româncă s-a calificat în finala Vocea Portugaliei. Fata are 15 ani și a impresionat cântând 'Copacul'

Și-a pus telefonul la încărcat, iar a doua zi familia a găsit-o fără viață. Ce s-a întâmplat?

După ce a fost părăsită de iubit, această femeie s-a transformat total. Cum a reușit să slăbească aproximativ 45 de kilograme?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Povesti adevarate