Florin Piersic a recunoscut că s-a iubit în secret cu Angela Similea: „Am început să ne apropiem din ce în ce mai mult. A fost un amor nebun”

Florin Piersic a recunoscut că a avut o relație de dragoste cu Angela Similea, în urmă cu mai mulți ani. Chiar dacă toată lumea a bănuit acest lucru, niciunul dintre ei nu a confirmat în mod oficial informația. 

În perioada anilor 80′, Florin Piersic și Angela Similea au format un cuplu frumos pe scenă, dar mulți au bănuit că și în viața reală ei au trăit o poveste de dragoste interzisă. Lucrurile erau complicate, pentru că amândoi erau căsătoriți.

Florin Piersic a recunoscut că s-a iubit în secret cu Angela Similea

„Cu Angela am fost într-un amor nebun. Luni întregi am plecat cu ea în deplasari și era imposibil să nu avem ceva, mai ales că Similea era foarte frumoasă și dorită de toţi. La început ne șicanam, apoi am început să ne apropiem din ce în ce mai mult, ne mai și pipăiam, pâna ne-am cuplat de tot. A fost o „lipitură' în toata regula, o poveste de dragoste frumoasă, de care, acum, îmi aduc aminte cu plăcere', a declarat Florin Piersic, conform apropotv.ro.

În ultimii ani, Florin Piersic a preferat să rămână cât mai discret și s-a retras la Cluj. Cu toate acestea, din când în când își face timp și pentru spectacole și mai bine din când în când în Capitală pentru diverse apariții televizate.

Pentru a vedea mai multe imagini cu Florin Piersic, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Hepta.com, libertatea.ro

Mihaela Tudor

Citește și:

Florin Piersic, moment halucinant la filmări! S-a bâlbâit, şi-a uitat replicile și nu s-a simțit prea bine: „Să ştiţi că eu pot mai mult de atât'

Florin Piersic, de nerecunoscut! Actorul are probleme de sănătate: „Sunt bolnav. Am luat și 40 de pastile pe zi!' Imaginea care i-a îngrijorat pe admiratorii săi

Florin Piersic a luat o decizie radicală după moartea marilor actrițe Stela Popescu și Cristina Stamate

Alexandru Arșinel, Florin Piersic și Ion Dichiseanu deplâng moartea marii actrițe Stela Popescu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete