Florin Piersic, moment halucinant la filmări! S-a bâlbâit, şi-a uitat replicile și nu s-a simțit prea bine: „Să ştiţi că eu pot mai mult de atât”

În ultima perioadă maestrul Florin Piersic nu este într-o formă prea bună. Recent, actorul a fimat pentru un post de televiziune, alături de alți artiști cunoscuți. Cu această ocazie, Florin Piersic a avut o apariție de-a dreptul îngrijorătoare.

Colegii actorului au observat că acesta nu se simte prea bine. Se pare că artistul s-a bâlbâit în continuu şi a părut că nu se poate concentra deloc la ce avea de făcut. Mai mult decât atât, Florin Piersic a ajuns la filmări chiar spre final, chiar atunci când îi venea rândul să cânte pe scenă.

Florin Piersic, moment halucinant la filmări

Cei care au  fost prezenți au spus că marele actor nu era în cea mai bună formă a sa și se putea observa chiar pe chipul lui că era foarte obosit.

„Florin Piersic a emoţionat pe toată lumea prezentă la filmări. El a ajuns mai spre final, exact când urma să intre pe scenă. S-a machiat, pentru că a jucat un rol, alături de o altă artistă. El a fost Bestia, artista a fost Frumoasa. Au cântat împreună o melodie, apoi s-a dus să se demachieze şi a revenit în platou. Şi-a spus şi replica, însă s-a cam bâlbâit, s-a cam încurcat. Era obosit, nu era în cea mai bună formă, nu prea avea energie. S-a încurcat, a încercat să modifice puţin textul, iar la final, când a terminat, a spus ceva foarte emoţionant, scuzându-se într-un fel că nu era în cea mai bună stare a sa. A spus ceva de genul: «Să ştiţi că eu pot mai mult de atât, dar astăzi doar atât am putut». A fost a aplaudat, lumea s-a emoţionat. Apoi, erau foarte mulţi artişti şi oameni de televiziune care îşi doreau să facă poze cu el. În ciuda stării sale, Piersic a stat să facă poze cu toată lumea, n-a refuzat pe nimeni. La un moment dat, cineva dint eleviziune şi-a dat seama că maestrul e obosit şi i-a rugat pe toţi să se oprească din a mai face poze cu el', a povestit o sursă prezentă la filmări, conform wowbiz.ro.

Foto: Hepta.com

Mihaela Tudor

Citește și:

Florin Piersic, de nerecunoscut! Actorul are probleme de sănătate: „Sunt bolnav. Am luat și 40 de pastile pe zi!' Imaginea care i-a îngrijorat pe admiratorii săi

Florin Piersic a luat o decizie radicală după moartea marilor actrițe Stela Popescu și Cristina Stamate

Alexandru Arșinel, Florin Piersic și Ion Dichiseanu deplâng moartea marii actrițe Stela Popescu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete