Florin Piersic, de nerecunoscut! Actorul are probleme de sănătate: „Sunt bolnav. Am luat și 40 de pastile pe zi!” Imaginea care i-a îngrijorat pe admiratorii săi

Fără îndoială, Florin Piersic este unul dintre cei mai apreciați și mai iubiți actori de la noi. Peste doar o lună și jumătate artistul va împlini 82 de ani. Vârsta este doar un număr pentru el, iar din acest motiv, Florin Piersic continuă să urce pe scenă, fără să se plângă de ceva.

În ultima perioadă, însă marele actor a dezvăluit că s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate, care i-au afectat starea generală. O fotografie postată de Marcel Pavel a stârnit îngrijorarea în rândul admiratorilor marelui actor.

Florin Piersic, de nerecunoscut! Actorul are probleme de sănătate

În imaginea realizată recent, Marcel Pavel apare alături de Florin Piersic. Actorul pare a fi mult mai slab, obosit și palid. Chiar dacă Florin Piersic are o prezență de spirit foarte bună pentru vârsta lui, se pare că imaginea spune cu totul altceva despre artist. În urmă cu ceva timp, acesta a declarat că urmează un tratament medicamentos.

„Sunt bolnav. De medicamente. În special de vitamine. De fapt, ar fi cazul să recunosc că iubesc cel mai mult pastilele cu care mă îndop și care mă țin pe picioare. Mi-a zis o doctorița din Germania că sunt sănătos tun, dar după ce m-am întors în țara, mi-a trimis prin poștă un pachet mare cu medicamente, pe care să le iau la ore fixe. O perioadă am luat și câte 40 de pasile pe zi, dar la final am fost că nou', a povestit Florin Piersic, în urmă cu câteva luni, pentru wowbiz.ro.

Maestrul Florin Piersic a avut o carieră înfloritoare în lumea teatrului românesc, dar și a filmului. La viața lui, a primit o mulțime de premii și distincții pentru activitatea sa. A fost distins cu Ordinul Meritul Cultural clasă a V-a (1967) „pentru merite deosebite în domeniul artei dramatice'.

Pe data de 30 mai 2002, actorul Florin Piersic a fost decorat Ordinul național Steaua României în grad de Cavaler, alături de alți actori, „pentru prestigioasa carieră artistică și talentul deosebit prin care au dat viață personajelor interpretate în filme, dar și pe scenă, cu prilejul celebrării unui veac de film romanesc'.

Pentru a vedea mai multe imagini cu Florin Piersic, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Hepta, Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Florin Piersic a luat o decizie radicală după moartea marilor actrițe Stela Popescu și Cristina Stamate

Prima imagine cu Florin Piersic după ce s-a zvonit că este bolnav! Artistul a vorbit despre starea lui de sănătate

Povestea impresionantă a Tatianei Iekel! De ce s-a despărțit de Florin Piersic după 14 ani de mariaj

Florin Piersic plânge de dorul Tatianei Iekel: „Toată viaţa mea o să mă gândesc la ea'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete-Personalitati