Florin Piersic a luat o decizie radicală după moartea marilor actrițe Stela Popescu și Cristina Stamate

Florin Piersic a luat o decizie radicală după moartea marilor actrițe Stela Popescu și Cristina Stamate

După moartea regretatelor actrițe Stela Popescu și Cristina Stamate, Florin Piersic a luat o decizie radicală. Chiar dacă este destul de în vârstă și are 81 de ani, Florin Piersic muncește foarte mult și încă are multe spectacole.

Moartea celor două actrițe l-a întristat profund, dar i-a dat și o lecție de viață. Florin Piersic a mărturisit că se simte din ce în ce mai obosit, din cauza programului său aglomerat, cu toate acestea aplauzele publicului contează mai mult decât orice. Celebrul actor a spsus că a înțeles-o perfect pe Stela Popescu, în privința felul în care privea ea scena și teatrul.

Florin Piersic a luat o decizie radicală după moartea marilor actrițe Stela Popescu și Cristina Stamate

În aceste zile, Florin Piersic nu se află în București, pentru că va susține în luna decembrie mai multe spectacole în toată țara. Va face o pauză abia la jumătatea lunii decembrie, cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

„Nu se poate să nu oboseşti, foarte sincer îţi spun, ar trebui să o cam răresc, cum spune vecinul meu, domnul Adrian, care mă duce la Timişoara. Ar trebui să mai răresc aceste întâlniri, pentru că oboseala îşi spune cuvântul. Mă hrănesc cu aplauzele publicului, de-aia o înţeleg şi pe Stela şi am înţeles-o că nu putea renunţa niciodată la aceste frumoase întâlniri de dragoste. Eu sunt în drum spre Timişoara, unde am spectacol cu piesa „Străini în noapte', mai am spectacole şi pe 8 decembrie, şi pe 9, şi pe 10, la Cluj, la cinematograful care-mi poartă numele, apoi pe 18, la Bucureşti, pe 19 la Craiova, şi s-a terminat stagiunea, că vin sărbătorile, Crăciunul, Anul Nou', a povestit Florin Piersic pentru TVR 1.

Stela Popescu și Cristina Stamate s-au stins din viață în aceeași perioadă

Cristina Stamate a murit, luni 27 noiembrie, la Spitalul Florească, unde era internată la secția Terapie Intensivă, de câteva zile. Actrița a murit din cauza unui accident vascular cerebral.

Stela Popescu s-a stins din viață săptămâna trecută în urma unui accident vascular cerebral. Actrița a fost înmormântată duminica trecută.

Foto: Hepta

Mihaela Tudor

Citește și:

Trupul neînsuflețit al actriței Cristina Stamate va fi depus astăzi în foaierul Teatrului de Revistă „Constantin Tănase'

Ultimul interviu al regretatei actrițe Cristina Stamate: „Mi-am lăsat hainele de doliu acasă și m-am dus și am pus paietele și penele în cap la teatru'

Cristina Stamate nu a avut noroc în dragoste la viața ei! De ce nu s-a recăsătorit actrița? „Luxul singurătății se plătește greu'

Unde va fi înmormântată Cristina Stamate? Admiratorii își vor lua „adio' de la marea actriță

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete