Florin Piersic plânge de dorul Tatianei Iekel: „Toată viaţa mea o să mă gândesc la ea”

Florin Piersic plânge de dorul Tatianei Iekel: „Toată viaţa mea o să mă gândesc la ea”

Florin Piersic este profund marcat de pierderea fostei sale soții, Tatiana Iekel. Acest lucru s-a putut observa foarte ușor și la cel mai recent spectacol al său „Străini în noapte', care a avut loc la Sala Studio de la Teatrul Național din București.

În la finalul reprezentației sale, Florin Piersic a întrerupt aplauzele publicului pentru a spune câteva cuvinte în memoria actriței. Chiar dacă în timpul spectacolului, actorul a fost destul de jovial, în momentul în care și-a amintit de fosta lui soție, l-au năpădit emoțiile și lacrimile.

„Astăzi am jucat şi am vrut să mă desfăşor, am fost nevoit să mă desfăşor, dar îmi lipseşte foarte tare cea care a fost şi este mama băiatului meu, Florin junior, care acum câteva zile a plecat într-o stea. E vorba de o artistă excepţională, e vorba de Tatiana Iekel, care ne-a părăsit şi m-a părăsit. Mă gândesc cu drag la ea, cu foarte mult drag, îi sărut mâna. Cât de bine m-am înţeles cu ea, în ciuda faptului că ne-am despărţit, dar de fapt noi nu ne-am despărţit niciodată! Sufletul meu vrea să îi trimit de pe o scenă, dintr-o sală de teatru, o vorbă bună Tatianei care a plecat, să ştie că toată viaţa mea, cât o să mai fiu, nu doar pe scenă, oriunde, o să mă gândesc la ea', a spus Florin Piersic pe scenă, conform adevarul.ro.

Actorul a fost aplaudat apoi minute în șir, alături de partenera sa de scenă, Medeea Marinescu. După care a mulțumit publicului și a coborât de pe scenă, fără să mai dea alte declarații.

Actrița Tatiana Iekel s-a stins din viața la vârsta de 84 de ani. Ea a fost prima soție a lui Florin Piersic și mama lui Florin Piersic jr.

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Tatiana Iekel a murit singură! Cum și-a petrecut ultimii ani de viață fosta soție a lui Florin Piersic

Povestea impresionantă a Tatianei Iekel! De ce s-a despărțit de Florin Piersic după 14 ani de mariaj

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete