Florin Piersic plânge de dorul Tatianei Iekel: „Toată viaţa mea o să mă gândesc la ea”

Florin Piersic este profund marcat de pierderea fostei sale soții, Tatiana Iekel. Acest lucru s-a putut observa foarte ușor și la cel mai recent spectacol al său „Străini în noapte', care a avut loc la Sala Studio de la Teatrul Național din București.

În la finalul reprezentației sale, Florin Piersic a întrerupt aplauzele publicului pentru a spune câteva cuvinte în memoria actriței. Chiar dacă în timpul spectacolului, actorul a fost destul de jovial, în momentul în care și-a amintit de fosta lui soție, l-au năpădit emoțiile și lacrimile.

„Astăzi am jucat şi am vrut să mă desfăşor, am fost nevoit să mă desfăşor, dar îmi lipseşte foarte tare cea care a fost şi este mama băiatului meu, Florin junior, care acum câteva zile a plecat într-o stea. E vorba de o artistă excepţională, e vorba de Tatiana Iekel, care ne-a părăsit şi m-a părăsit. Mă gândesc cu drag la ea, cu foarte mult drag, îi sărut mâna. Cât de bine m-am înţeles cu ea, în ciuda faptului că ne-am despărţit, dar de fapt noi nu ne-am despărţit niciodată! Sufletul meu vrea să îi trimit de pe o scenă, dintr-o sală de teatru, o vorbă bună Tatianei care a plecat, să ştie că toată viaţa mea, cât o să mai fiu, nu doar pe scenă, oriunde, o să mă gândesc la ea', a spus Florin Piersic pe scenă, conform adevarul.ro.

Actorul a fost aplaudat apoi minute în șir, alături de partenera sa de scenă, Medeea Marinescu. După care a mulțumit publicului și a coborât de pe scenă, fără să mai dea alte declarații.

Actrița Tatiana Iekel s-a stins din viața la vârsta de 84 de ani. Ea a fost prima soție a lui Florin Piersic și mama lui Florin Piersic jr.

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Tatiana Iekel a murit singură! Cum și-a petrecut ultimii ani de viață fosta soție a lui Florin Piersic

Povestea impresionantă a Tatianei Iekel! De ce s-a despărțit de Florin Piersic după 14 ani de mariaj

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete