Ce își dorește fetița Andreei Bănică de Moș Nicolae?

Mai este foarte puțin până la venirea lui Moș Nicolae, iar cei mici deja au trimis scrisorile cu dorințe. Fetița Andreei Bănică i-a scris și ea Moșului, iar dorința micuței a emoționat-o foarte tare pe cântăreață.

Ce își dorește fetița Andreei Bănică de Moș Nicolae?

Când vine vorba despre copiii vedetelor, multe persoane se gândesc că cei mici își doresc cadouri scumpe și pe care nu și le poate permite oricine. Ei bine, fetița Andreei Bănică a demonstrat exact contrariul. Sofia i-a scris o scrisoare lui Moș Nicolae în care nu a cerut doar lucruri pentru ea, ci s-a gândit și la frățiorul ei mai mic. Dorințele micuței au determinat-o pe Andreea Bănică să posteze scrisoarea pe o rețea de socializare, cântăreața fiind mândră de comportamentul fetiței ei.

“Dragă Moș Nicolae,

Dacă crezi că am fost cuminte anul acesta, mi-aș dori: niște dulciuri, niște haine pentru fratele meu, niște sneakerși damă cu franjuri roșii și multă fericire pentru toată familia. 

Îți mulțumesc și de-abia aștept să vii!”, a fost scrisoarea Sofiei pentru Moș Nicolae.

După ce a citit scrisoarea fetiței ei, Andreea Bănică a fost profund emoționată și a vrut să le arate și prietenilor virtuali care sunt dorințele Sofiei. Postarea a stârnit o mulțime de reacții, Andreea Bănică fiind lăudată pentru modul în care și-a educat fetița.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Andreea Bănică.

Foto: facebook, instagram

Citește și:

Crina Matei, dezvăluire uimitoare despre copilăria ei: „În clasa a opta am învățat să scriu din nou alfabetul'

Brigitte Sfăt a ajuns de urgență de spital! Bruneta e țintuită la pat și are perfuzii

Angela Rusu s-a transformat total! Cum a reușit să slăbească 17 kilograme: „Nu mă simţeam bine, nu mă mai încăpeau costumele'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete