Florin Piersic, aniversare cu gust amar: “Nu ratați nicio ocazie să aruncați cu noroi… Vă folosiți de mine…”

Pe 27 ianuarie 2018, Florin Piersic împlinește 83 de ani. Ziua și-o va petrece la cinematograful care-i poartă numele, din Cluj, alături de prieteni. 

În presă, a apărut informația că, pentru aniversarea actorului, Primăria Cluj a investit o sumă impresionantă

Aniversarea marelui actor a fost umbrită, însă, de o informație care a apărut în presă, conform căreia, pentru organizarea zilei sale de naștere, Primăria Cluj a investit… 130.000 de lei, bani publici.

Conform www.capital.ro, “Actorul va avea parte de un eveniment grandios la Cluj Napoca, unde va fi omagiat pe 27 ianuarie. Consilierii locali vor vota săptămâna viitoare aprobarea alocării sumei de 130.000 de lei de la bugetul local pe anul 2019 pentru organizarea unui eveniment aniversar, pentru Florin Piersic.

Florin Piersic dezminte informația conform căreia va avea parte de o aniversare grandioasă

În urma apariției acestei informații, actorul a reacționat virulent într-o postare în care regretul se amestecă cu dezgustul: “Nu se mai satură ziarele de știri “de senzație”. Domnilor ziariști, ori nu sunteți corect informați, ori sunteți răuvoitori și manipulați ordinar cititorii. […] Nu ratați nicio ocazie să aruncați cu noroi… Vă folosiți de mine, de ziua mea, ca să vă manifestați antipatiile politice?! Ce păcat!“, a scris actorul pe facebook.

Zeci de oameni au comentat la postarea actorului, încurajându-l să nu pună la suflet răutățile.

Supărarea actorului pe jurnaliști este mai veche

Nu este prima dată când marele actor se declară revoltat de ceea ce scrie presa despre el. În decembrie 2017, el declara la Antena 3 că a citit în presă că starea lui de sănătate este precară și a fost spitalizat.

În stilu-i propriu, Florin Piersic a ținut să demintă acea informație: “Mă deranjează asta. De ce oamenii vor ca actorii să moară? Toată lumea a spus că sunt în spital, că iau pastile. Nu iau niciun fel de pastile. Bine, iau ceva, dar nu vreau să afle femeile. Am spectacole, am venit să înregistrez o emisiune, după care plec din nou la spectacole. Sunt sănătos“, a declarat Piersic la postul tv.

Citeste si

Florin Piersic a recunoscut că s-a iubit în secret cu Angela Similea: „Am început să ne apropiem din ce în ce mai mult. A fost un amor nebun'

Florin Piersic a luat o decizie radicală după moartea marilor actrițe Stela Popescu și Cristina Stamate

Florin Piersic plânge de dorul Tatianei Iekel: „Toată viaţa mea o să mă gândesc la ea'

Sursa foto: pagina de facebook a actorului

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete