Katie Piper, modelul căruia i s-a aruncat acid în față, a acceptat provocarea de 10 ani. Cum arată tânăra la 10 ani de la incident

Katie Piper, modelul căruia i s-a aruncat acid în față, a acceptat provocarea de 10 ani. În urmă cu 10 ani, pe când avea 24 de ani, Katie a fost victima unui atac fără precedent. În mijlocul străzii, în plină zi, o persoană necunoscută i-a aruncat acid pe față, gât și brațe.

Katie Piper, o poveste desprinsă parcă din filme

Acum aproximativ 11 ani, Kate se îndrăgostea de David Lynch. La aproximativ două săptămâni de la debutul relației lor, David a sechestra-o, bătut-o și violat-o. Apoi a terorizat-o să nu spună nimic din cele întâmplate. Cu toate acestea, tânăra a depus plângere. Pentru a se răzbuna, fostul iubit a plătit pe cineva să îi arunce acid în față.

Cele două luni petrecute în spital au fost doar începutul unui coșmar ce avea să se întindă pe mulți ani. A fost supusă unui număr mare de operații de reconstrucție facială. Nu a mai văzut deloc cu ochiul stâng. S-a mutat cu părinții ei întrucât era dependentă de aceștia. Căzută în cea mai adâncă depresie, a încercat de mai multe ori să se sinucidă.

La doi ani de la accident, Katie a avut curajul să o ia de la 0. S-a mutat singură și a început să-și reia activitățile sociale. A ieșit într-un club unde a cunoscut un tânăr cu care și-a dat întâlnire ziua următoare. Văzându-i chipul la lumina zilei, sub pretextul că se duce să-și salute un prieten, tânărul a fugit și nu s-a mai întors. La jumătate de oră de la dispariția bărbatului, Katie și-a dat seama că niciun bărbat nu va mai fi vreodată interesat de ea.

Dar destinul avea să-i pregătească și lucruri bune și să-i redea fericirea. Prin intermediul unei prietene, îl cunoaște pe James, bărbatul care a reușit să-i redea încrederea în propria persoană.

Katie Piper, modelul căruia i s-a aruncat acid în față, a acceptat provocarea de 10 ani

Azi, Katie e mai fericită ca niciodată. Este soția lui James și mamă a doi copii. În prezent, luptă activ împotriva agresiunilor asupra femeilor.

Provocarea #10yearschallenge a fost pentru ea un motiv să le amintească celor 800.000 de urmăritori ai săi de pe Instagram faptul că viața este neprețuită, iar corpul incredibil.

#10yearchallenge scoate la lumină complexele internauților, cu precădere ale femeilor, care se plâng de urmele pe care trecerea timpului le-a lăsat pe chipurile lor. Katie le amintește acestora că bătrânețea este un privilegiu: “Nu permiteți acestei provocări să vă neliniștească cu privire la procesul de îmbătrânire. Este un privilegiu absolut. În prima fotografie am 25 de ani, era în 2009 și mă aflam în bucătăria mamei mele. În cea de-a doua fotografie sunt tot eu, la 35 de ani, în 2019, în propria mea bucătărie“, este comentariul care însoțește colajul foto al fostului model.

 

În prima fotografie, vedem o Katie cu o privire pierdută, lipsită de orice urmă de speranță. În a doua fotografie, vedem o tânără mămică, fericită, împlinită, care îi zâmbește vieții.

Citeste si

Cât de inventiv! Un bărbat a ascuns inelul de logodnă în pământ apoi i-a cumparat un detector de metale

Gestul acestei mame îți rupe inima. A decis să aducă pe lume un bebeluș cu grave malformații cerebrale pentru a salva alți bebeluși

Acestei femei i s-a interzis să intre în cazinou deoarece avea capul acoperit cu o eșarfă. Femeia era o supraviețuitoare a cancerului

Sursa foto: conturile de facebook si instagram ale lui Katie Piper 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete