Care sunt obsesiile Adelinei Pestrițu? Vedeta a recunoscut totul!

Vezi pozele

Fanii Adelinei Pestrițu știu aproape totul despre ea, având în vedere că vedeta este activă tot timpul pe rețelele de socializare, lucru certificat și de premiul Best Romanian Pop Culture Influencer of 2019, oferit de E! People’s Choice Awards.

În timp ce anumite persoane publice aleg să prezinte în mediul online doar aspectele pozitive ale vieții, Adelina Pestrițu nu se ferește să le împărtășească fanilor și acele lucruri mai puțin plăcute. Astfel, nu de puține ori, vedeta a vorbit public despre problemele cu care se confruntă zilnic.

Care sunt obsesiile Adelinei Pestrițu? Vedeta a recunoscut totul!

Adelina Pestrițu este într-un dialog permanent cu urmăritorii ei de pe instagram și nu ezită să le ceară părerea sau să poarte discuții pe diferite teme. Într-un instastory recent, vedeta le-a vorbit fanilor despre obsesiile ei. În timp ce multe persoane ar fi crezut că acestea se leagă de haine sau accesorii, ei bine, altele sunt detaliile la care Adelina Pestrițu ține foarte mult.

Vedeta are mare grijă de felul în care arată locuința ei, vrea ca totul să fie perfect și a dezvoltat o adevărată obsesie legată de perdele, mochetă și aparatul de cafea. Acestea trebuie să arate tot timpul impecabil, iar dacă nu se întâmplă asta, Adelina Pestrițu a mărturisit că își pierde cu mare ușurință cumpătul.

“Ați stat vreodată să calculați care sunt obsesiile pe care le aveți în casa voastră? Obsesiile mele sunt așa: perdelele, mocheta și aparatul de cafea. Dacă cineva pătează, strică, deteriorează aceste piese din casă, iese scandal.”, a dezvăluit Adelina Pestrițu într-un instastory.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Adelina Pestrițu.

Foto: facebook

Citește și:

Modelul plus-size Ashley Graham a născut! Ce a binevenit pe lume, un fiu sau o fiică?

S-a aflat! Ei sunt nașii fiului lui Meghan Markle și al prințului Harry

Prințesa Diana a prezis ruptura prințului Harry de familia regală britanică. Ce declara în trecut?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Huff
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete