Florin Cîțu, declarații surprinzătoare privind vaccinarea împotriva Covid-19

Florin Cîțu, declarații surprinzătoare privind vaccinarea împotriva Covid-19

Vaccinarea a devenit un subiect preferat al tuturor românilor. Chiar dacă au păreri contradictorii și se formează ad-hoc tabere de opinii, niciuna din vocile implicate nu refuză să asculte și părerea taberei opuse.

Luni, 15 februarie, premierul Florin Cîțu a fost întrebat dacă se pune problema unei obligativități în ceea ce privește vaccinarea anti-Covid-19. Acesta a declarat înainte de ședința Biroului Executiv al PNL că în mod clar românii nu vor fi obligați să se imunizeze cu unul dintre cele trei variante ale vaccinului împotriva noului coronavirus.

„Este o lege care este în Parlament de trei ani de zile, nu are nicio legătură cu campania de vaccinare pe care o avem acum. Este un proiect în Parlamentul României. Acel document este un copy-paste al politicilor din ultimii trei ani, deci nu are nicio legătură cu ce se întâmplă. (…) Nu s-a discutat. L-am văzut și pe secretarul de stat Raed Arafat care a spus foarte clar și o spun și eu: campania de vaccinare împotriva coronavirus nu va fi obligatorie, nu se pune așa ceva în discuție”, a declarat Florin Cîțu.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
CSID
Descopera.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Stiri