Fiul Ducilor de Sussex a împlinit un an! Cele mai adorabile fotografii cu Archie

CONȚINUT VIDEO AVANTAJE

Archie Harrison Mountbatten-Windsor, fiul Ducilor de Sussex – Meghan Markle (38 de ani) și Prințul Harry (35 de ani) – a împlinit un an!

Fiul Ducilor de Sussex a împlinit un an! Cele mai adorabile fotografii cu Archie

Meghan și Harry au fost însă nevoiți să anuleze (sau amâne) planurile aniversării de un an a fiului lor.

În mediul online, Ducii de Cambridge – Kate Middleton (38 de ani) și Prințul William (38 de ani) – i-au urat deja micuțului o zi de naștere fericită. „Îi dorim lui Archie o foarte fericită primă zi de naștere! 🎈”

Cu doar 4 zile în urmă, fiica Ducilor de Cambridge, Prințesa Charlotte, a împlinit și ea 5 ani, iar pe 23 aprilie, mezinul lor, Prințul Louis, a împlinit 2 ani. Kate și William mai au împreună un fiu, Prințul George, în vârstă de 6 ani.

Cele mai frumoase fotografii din primul an de viață al micuțului Archie le găsiți în videoclipul de mai sus!

Cu viitorul „în aer” din cauza pandemiei de coronavirus, Ducele și Ducesa de Sussex au fost nevoiți să regândească planurile de celebrare a primului an de viață al fiului lor.

O sursă a dezvăluit pe E! News că, înaintea epidemiei, Meghan, Harry și Archie ar fi trebuit să călătorească înapoi în Regatul Unit pentru a revedea familia regală, dar că recent „planurile respective au suferit modificări”.

Cum plănuiesc Meghan Markle și Prințul Harry să celebreze aniversarea de un an a fiului lor?

„Harry și Meghan s-au stabilit în Los Angeles, California, unde vor petrece restul săptămânilor viitoare. Archie va celebra primul lui an de viață alături de părinții lui.”

Sursa a adăugat, „Speranța era ca prima zi de naștere a lui Archie să fie cumva marcată alături de câțiva dintre membrii familiei regale, verișori, bunici și nași, în Marea Britanie”.

Deși nu se vor putea alătura membrilor familiei regale, sursa spune că există posibilitatea ca Archie să fie celebrat alături de mama Ducesei, Doria Ragland.

Doria locuiește în Los Angeles, asemenea Ducilor, însă nu se știe cât de aspre vor fi restricțiile și dacă ea va putea să li alăture lui Meghan, Harry și Archie.

Indiferent de cum vor decurge lucrurile acum, Ducii de Sussex vor organiza o mică adunare atunci când va fi posibil, chiar dacă ziua de naștere a micuțului va fi trecut.

Aniversarea lui Archie „nu va fi marea celebrare pe care ei o plănuiau cu prietenii, familia și nașii acestuia.

Foto: Profimediaimages.ro

Citește și:

Gina Pistol, despre dificultățile întâmpinate în timpul filmărilor pentru Asia Express: „Localnicii nu știau să vorbească deloc engleză”

Duffy a detaliat agresiunea sexuală suferită cu o decadă în urmă: „Îmi amintesc durerea și încercările de a rămâne conștientă”

Însărcinată pentru a doua oară la nici un an de la nașterea primului copil! „Recunoscătoare pentru această mică rază de soare”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete