S-a aflat! Ei sunt nașii fiului lui Meghan Markle și al prințului Harry

S-a aflat cine sunt nașii micuțului Archie!

În urmă cu 8 luni, mai precis pe 6 mai, Meghan Markle (38 de ani) și prințul Harry (35 de ani) au binevenit pe lume primul lor copil, un fiu, Archie Harrison Mountbatten-Windsor.

Abia acum s-a aflat însă cine sunt nașii micuțului. În luna iulie a anului trecut, luna în care botezul lui Archie a avut loc, cuplul a decis să păstreze doar pentru ei și pentru cei foarte apropiați lor identitățile părinților spirituali ai fiului lor.

S-a aflat! Ei sunt nașii fiului lui Meghan Markle și al prințului Harry

De curând, publicația The Sunday Times a dezvăluit că nașa lui Archie este fosta dădacă a prinților Harry și William, Tiggy Pettifer. Aceeași publicație a dezvăluit și numele nașului, Mark Dyer, un fost ofițer de onoare al prințului Charles, tatăl lui Harry.

„Atât Tiggy, cât și Mark au fost constante în copilăria lui Harry și nu numai”, a mărturisit o sursă, pentru E! News.

„Sunt o alegere fascinantă, o alegere a doar două persoane dintre toate figurile reprezentative din viața lui Harry.

Sunt oameni de la care perechea se așteaptă ca fiul lor să învețe să-și aprecieze rădăcinile din Marea Britanie, asta deși ei s-au relocat, înainte ca micuțul să împlinească un an, în America de Nord.”

Charlie van Straubenzee, un prieten din copilărie de-al prințului Harry, a fost de asemenea confirmat drept unul dintre nașii lui Archie.

Meghan și Harry s-au separat de familia regală 

Identitățile părinților spirituali ai micuțului vin la doar câteva zile de la separarea cuplului de familia regală a Marii Britanii.

La începutul anului acesta, Meghan și Harry au anunțat că își doresc să renunțe la rolul de membri seniori ai familiei regale pentru a putea deveni independenți din punct de vedere financiar.

După mai multe discuții în prezența reginei Elisabeta a II-a, bunica prințului, familia a ajuns la un acord care i-a permis perechii să înceapă un nou capitol pe cont propriu.

Foto: Instagram

Citește și:

Prințesa Diana a prezis ruptura prințului Harry de familia regală britanică. Ce declara în trecut?

Prințul Harry, prima declarație după separarea de familia regală: „Nu exista nicio altă opțiune

Tatăl lui Meghan Markle, critici dure la adresa ducesei de Sussex: „Dă cu piciorul la tot, aparent pentru bani”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Shtiu.ro
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete