Fiul cântăreței Luminița Anghel va împlini anul acesta 10 ani!

Luminița Anghel este o artistă cu o voce puternică, inconfundabilă. La fel de puternică este și personalitatea ei. Și-a dorit foarte mult copii și, la 42 de ani, artista a reușit să devină mamă pe cale naturală. Anul acesta, fiul ei, Filip, va împlini 10 ani.

Luminița Anghel este o artistă care a atras atenția atât cu performanțele vocale, cât și cu provocările vieții personale. Și-a dorit foarte mult copii, atât de mult, încât l-a adoptat pe David, apoi pe Măriuca. Ambele adopții au fost însă cu probleme.

Cu David Pușcaș, care are 22 de ani, Luminița Anghel are o relație presărată cu certuri și perioade în care cei doi nu și-au vorbit. În ceea ce o privește pe Măriuca, episodul s-a încheiat trist. Mama naturală și-a cerut drepturile, le-a obținut, iar Luminița Anghel a trebuit să renunțe la fetița de care se atașase atât de mult. Din păcate, fetița a ajuns, în cele din urmă, într-un centru de plasament, iar mama ei o vizitează ocazional.

Filip, pasionat de înot

După o perioadă în care a locuit în America, Luminița Anghel, alături de familie, a decis să se reîntoarcă în România. De curând, a lansat și o nouă piesă și postează, ocazional, imagini cu fiul ei pasionat de înot. Filip urmează să împlinească în decembrie 10 ani și este un băiețel tare simpatic. „Buna dimineața, dragilor! Să aveți o zi grozavă! Să ne bucurăm de vară cât mai putem. Timpul zboară nepermis de repede…', a postat aceasta, alături de o poză cu cei doi.

Citește și: Monica Anghel întinerește pe zi ce trece

Foto: Facebook

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete