Monica Anghel: „Am grijă de mine pentru că așa simt, nu pentru că așa trebuie”

Monica Anghel are nu doar o voce extraordinară, ci și un look tot mai tineresc. O arată cele mai recente poze de pe rețelele de socializare. Nimeni nu poate nega faptul că artista se simte excelent în pielea ei.

Acum câțiva ani, Monica Anghel uimea prin transformarea fizică radicală prin care trecea. Deși s-au vehiculat tot felul de zvonuri legate de o posibilă micșorare a stomacului, vedeta a lămurit totul. Cele aproape 30 de kilograme pierdute au fost strict rezultatul dietei.

O intervenție facială pe care a recunoscut-o a fost injectarea de botox în frunte, pentru a scăpa de ridurile din această zonă, care o făceau să pară mereu supărată și încruntată. Însă întrebarea dacă mai există și alte intervenții estetice în zona feței a apărut odată cu o postare pe Instagram a unei poze alături de un medic estetician, însoțită de textul: „Înaintăm în vârstă cu eleganță, echilibru și rafinament'. 

Imaginea a atras numeroase aprecieri, însă au existat și persoanei care i-au sugerat artistei că a cam exagerat. „Cel mai frumos înaintarea în vârstă se face natural!!!', i-a comentat cineva. „Dar cu o deosebită grijă față de noi înșine' a completat artista, moment în care i s-a răspuns „dar nu în exces!'.

Am slăbit că să fiu sănătoasă

„Am slăbit ca să fiu sănătoasă, am grijă de mine pentru că așa simt, nu pentru că trebuie, fac tratamente faciale de hidratare cu vitamine, radiofrecvență etc., mulțumesc oricum pentru gândul bun, noapte bună, vise plăcute, îngerii să te sărute' a fost mesajul pe care, în cele din urmă, l-a transmis Monica Anghel, pentru a opri, astfel, speculațiile legate de preocuparea pentru aspectul său fizic. Născută de Ziua Copilului, pe 1 iunie, Monica Anghel a aniversat anul acesta împlinirea vârstei de 50 de ani.

Citește și: Cum arată Halle Berry în costum de baie, la 55 de ani?

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete