Ana Baniciu, mai fericită ca oricând: „Aș vrea să refacem poza asta peste 20 de ani”

O poză publicată de Ana Baniciu, fiica lui Mircea Baniciu, arată că relația ei cu Edy Kovaks este din ce în ce mai serioasă. Mesajul artistei anunță planuri pe termen lung.

Faptul că Ana Baniciu este, de ceva vreme, într-o relație nu mai este noutate. De actualitate este însă mesajul pe care aceasta l-a postat de curând pe rețelele de socializare. În dreptul unei poze în care cei doi se îmbrățișează, Ana a scris: „Aș vrea să refacem poza asta peste 20 de ani… fix la fel'. Reacțiile apropiaților nu au întârziat să apară, felicitându-i pe cei doi pentru alegerea de a fi împreună.

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

A fost prezentat părinților

În cadrul unei ediții a emisiunii „Vorbește lumea', Ana Baniciu a vorbit despre începuturile actualei relații și cât de serioasă este aceasta în prezent. „A fost foarte frumos, ne înțelegem foarte bine și eu sunt foarte mândră de treaba asta. Nu întâmplător este primul om cu care eu m-am afișat, primul cu care mi-am asumat eu o relație. Este o chestie foarte serioasă, iar noi ne dorim foarte mult să avem o viață frumoasă în continuare și să ne iubim la fel de mult ca acum.'

Începutul poveștii lor este atipic: „Mi-a dat Covid când m-a cunoscut, după care el m-a îngrijit și s-a întâmplat legătura. Este o poveste lungă, mă urmărea de mult timp. Suntem foarte fericiți și mă bucur foarte mult. Așa, privind din exterior, toată lumea ne admiră'.

„Vrem să ne distrăm'

În ceea ce privește relația cu tatăl Anei, cunoscutul cântăreț Mircea Baniciu, Ana a povestit că „s-au cunoscut, se plac, se bucură. În sfârșit, tata Baniciu a cunoscut și el un pretendent. L-a cunoscut și mama mea, s-au cunoscut și părinții mei, deci e o treabă serioasă, domnule, eu asta vă zic.'

Întrebarea inevitabilă, despre căsătorie, nu a luat-o prin surprindere pe tânăra de 28 de ani, așa că a răspuns imediat: „nu știu, nu vrem să ne grăbim. Suntem tineri, vrem să ne distrăm'.

Foto: Instagram

Citește și: Ce mai face câștigătoarea Narcisa Birjaru, câștigătoarea Chefi la cuțite

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete