Fiica Antoniei nu va putea sărbători aniversarea artistei alături de ea anul acesta

Luna aceasta, Antonia va împlini vârsta de 31 de ani. Cu toate că și-ar fi dorit ca fiica ei Maya, în vârstă de 9 ani, să-i fie alături pentru a o celebra, dar și pentru a-și revedea frații mai mici, artista înțelege că acest lucru nu va mai putea fi posibil.

Fiica Antoniei nu va putea sărbători aniversarea artistei alături de ea anul acesta

Maya este fiica solistei din fostul ei mariaj cu omul de afaceri italian Vincenzo Castellano. În prezent, Maya locuiește cu tatăl și cu bunicii ei paterni în Italia, țară puternic afectată de pandemia de coronavirus.

„Antonia are încredere că fostul ei soț și părinții lui au grijă de Maya. Pe 12 aprilie, Antonia va împlini 31 de ani și ar fi dorit să petreacă alături de fiica ei care să își revadă și frații.

Acum, însă, este imposibil și știe asta. Antonia și Maya țin legătura prin telefon și rețele sociale”, au declarat apropiații vedetei, pentru Click.ro.

Antonia trăiește o frumoasă poveste de dragoste de aproape șapte ani alături de artistul Alex Velea (35 de ani). Cuplul are împreună doi fii, Dominic și Akim, în vârstă de 5 și, respectiv, 3 ani.

COVID-19

Până la momentul redactării acestui material, 1,018,546 de oameni au fost infectați cu virusul COVID-19, răspândit începând din luna decembrie a anului trecut, din China pe toate continentele Globului în afara Antarcticii.

Dintre persoanele infectate, 53,280 au murit. În prezent, numărul pacienților diagnosticați pozitiv în Italia a ajuns la 115,242, iar decesele la 13,915.

Italia este al doilea cel mai afectat stat din lume după Statele Unite ale Americii care a înregistrat 245,373 de cazuri de COVID-19.

În țara noastră, până la acest moment, au fost confirmate un total de 2,738 de cazuri. Dintre pacienții testați pozitiv, până la acest moment, 267 s-au vindecat, iar 116 au decedat.

Foto: Instagram

Citește și:

Andreea Bălan, mărturisiri despre trecutul ei: „S-au întâmplat anumite lucruri traumatizante în copilăria mea”

Asia Express 2020: Frații Ristei au părăsit competiția! Care sunt celelalte 5 echipe rămase în cursă?

Dana Rogoz, primul control de sarcină fără soțul ei: „Eram stresată și foarte atentă la tot ce ating”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete