Andreea Bălan, mărturisiri despre trecutul ei: „S-au întâmplat anumite lucruri traumatizante în copilăria mea”

Andreea Bălan

La începutul lunii martie a anului acesta, artista Andreea Bălan (35 de ani) și actorul George Burcea (32 de ani) au confirmat că s-au separat.

Recent, pe contul personal de YouTube, cântăreața a vorbit despre cât de importantă este Terapia, dar și despre cât de mult a ajutat-o pe ea.

Andreea Bălan, mărturisiri despre trecutul ei

În partea incipientă a videoclipului, Andreea explică ce este Terapia și de ce toată lumea ar trebui să apeleze la ea. 

„În România, foarte mulți dintre voi și foarte mulți dintre locuitorii acestei țări consideră că a face Terapie este o rușine. (…)

A face Terapie este un lucru minunat. Cu toții, sub o formă sau alta, trecem prin anumite experiențe de viață de când suntem copii.  

Experiențe mai puțin plăcute, fie că sunt în dragoste, fie că sunt la serviciu, fie că sunt în copilărie (…), ei și aceste întâmplări nefericite nu pot fi gestionate doar de noi înșine.

Atenție, psihiatrii sunt cei care prescriu medicamente și care tratează boli mai grave, în timp ce psihologul vorbește cu tine.

Psihoterapia asta înseamnă, să vorbești foarte mult și să intrați în adâncul traumelor și apoi, prin tot felul de terapii, să vindecați aceste traume.”

Andreea Bălan: „La 25 de ani, 26 de ani, dacă îmi aduc bine aminte, am început așa să simt o nefericire acută”

În continuare, Andreea vorbește despre trecutul ei și despre cum acesta a ajuns să o afecteze mai târziu.

„La 25 de ani, 26 de ani, dacă îmi aduc bine aminte, am început așa să simt o nefericire acută. Până atunci, viața mea a fost într-o continuă supraviețuire.

Să fac bani (…) pentru că știți situația, la 18 ani, după toată perioada Andre, m-am trezit fără mare lucru și m-am mutat cu chirie în București, într-o garsonieră.

Nu prea aveam bani. Am început cariera solo și trebuia să plătesc o chirie și mi-a fost foarte greu. (…)

Nu ai timp să te gândești la sufletul tău și la problemele tale. Nefericirile exterioare acoperă nefericirile sufletești și atunci nu ai timp să le vezi pe cele din interior.

În momentul în care m-am așezat și aveam o situație materială ok, cariera mergea foarte bine, aveam de asemenea o relație care mergea ok și totul era bine în jurul meu, eu tot mă simțeam tristă. (…)”

Andreea Bălan: „S-au întâmplat anumite lucruri traumatizante în copilăria mea și în perioada adolescentină”

„Mi-am dat seama că, de fapt, eu tot timpul am fost poate nefericită în sufletul meu, dar n-am avut timp să văd această nefericire.

În acel moment m-am hotărât să merg la Terapie. După mai multe ședințe, mi-am dat seama că am foarte multe problemuțe din copilărie pentru că s-au întâmplat anumite lucruri traumatizante în copilăria mea și în perioada adolescentină.

Lucrurile acelea, nefiind vindecate sau înțelese de mine, au rămas în subconștientul meu și m-au făcut mai târziu să simt această nefericire interioară.”

Andreea continuă prin a mărturisi că, prin intermediul multor ore de Terapie, pe parcursul a 5 ani, a reușit să se întoarcă în trecut cu mintea din prezent și să își vindece fiecare rană.

Tot artista mai spune că acei ani de Terapie au reușit să o facă să atingă o liniște sufletească, liniște care a făcut-o să vadă viața altfel, dar și să se bucure altfel de ea.

Face artista aluzie la relația cu George Burcea?

Într-un videoclip anterior, în care vorbea despre separarea de actor, Andreea spune că era conștientă de trecutul soțului ei, „abandonat de mamă și părăsit de tatăl său violent”.

„Cred să suntem definiți de copilărie. Suntem 90% trecut și 10% prezent”, spunea atunci solista.

„Oamenii care neagă că ar avea probleme, deși ei au probleme, nedorind să facă Terapie sau să înțeleagă că au niște probleme, nu numai că se rănesc pe ei înșiși, (…) îl traumatizează și pe cel de lângă.

Tot timpul vor da vina pe ceilalți. (…) Acești oameni trebuie evitați. (…) Nu prea poți să faci multe lucruri în viață cu ei. Ajungi tu să fii nefericit.”

Andreea și George s-au cunoscut în anul 2014, pe platourile de filmare ale unui videoclip de-al solistei. Perechea are două fiice, Ella Maya (2 ani) și Clara Maria (1 an).

Andreea și George s-au căsătorit anul trecut, cununia civilă având loc pe 10 august, iar cea religioasă pe 15 septembrie.

Foto: Instagram

Citește și:

Andreea Bălan, detalii despre divorțul de George Burcea: „Timpul o să șteargă suferința”

Andreea Bălan, ultimele declarații după separarea de George Burcea: „Suntem definiți de trecut”

George Burcea, primele declarații după separarea de Andreea Bălan: „Am decis să pun capăt relației cu Andreea”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete