Dana Rogoz, primul control de sarcină fără soțul ei: „Eram stresată și foarte atentă la tot ce ating”

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

La sfârșitul lunii decembrie a anului trecut, Dana Rogoz dezvăluia că este însărcinată pentru a doua oară! Ea și soțul ei, regizorul Radu Dragomir, vor deveni curând părinți pentru a doua oară.

Cuplul mai are împreună un fiu, Vlad, în vârstă de 5 ani. Actrița a dezvăluit și care este sexul bebelușului. Perechea va avea o fiică.

Dana Rogoz, primul control de sarcină fără soțul ei: „Eram stresată și foarte atentă la tot ce ating”

Dana urmează să nască, potrivit spuselor ei, în plină pandemie de coronavirus, iar recent a fost la un control de rutină.

„Am revăzut-o pe fetița mea. Mă rog, doar i-am zărit puțin năsucul, apoi buzele, căci se ascundea întruna cu ambele mânuțe.

Deși a fost primul consult la care nu a participat și Radu, deși eram stresată și foarte atentă la tot ce ating și cum să păstrez distanța între mine și ceilalți pe holul clinicii, firește că m-am bucurat de reîntâlnire și să aflu că sarcina evoluează bine în continuare”, a scris Dana Rogoz, pe Instagram.

Dana Rogoz: „Doamne, micuța mea, câte o să am să îți povestesc despre ultimele mele săptămâni cu tine în burtică …”

„Și m-am bucurat inclusiv de drumul cu mașina dus-întors. Căci după atâtea zile de autoizolare, m-am simțit puțin ca băiatul din „Room” (film).

M-am uitat la copaci, la clădirile pe lângă care treceam, la oameni … am mers mai încet, deși străzile erau aproape pustii.

Doamne, micuța mea, câte o să am să îți povestesc despre ultimele mele săptămâni cu tine în burtică …”, a adăugat actrița.

COVID-19

Până la momentul redactării acestui material, 961,692 de oameni au fost infectați cu virusul COVID-19, răspândit începând din luna decembrie a anului trecut, din China pe toate continentele Globului în afara Antarcticii.

În țara noastră, până la acest moment, au fost confirmate un total de 2,738 de cazuri. Dintre pacienții testați pozitiv, până la acest moment, 267 s-au vindecat, iar 94 au decedat.

Foto: Instagram: Dana Rogoz // Alex Gâlmeanu

Citește și:

Asia Express 2020: Frații Ristei au părăsit competiția! Care sunt celelalte 5 echipe rămase în cursă?

Andreea Bălan, mărturisiri despre trecutul ei: „S-au întâmplat anumite lucruri traumatizante în copilăria mea”

Cele mai frumoase fotografii de la nunta Adelinei Pestrițu cu Virgil Șteblea! Perechea a aniversat 3 ani de relație

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete