Femeia care nu și-a mai tuns părul de la vârsta de 5 ani. Arată ca o prințesă din basme

Alena Kravcenko are 34 de ani și este din Odessa, Ukraina. Pentru că și-a dorit să arate ca o prințesă din basme, Alena a refuzat să-și mai taie părul de la vârsta de 5 ani.

Foarte multe femei visează să aibă un păr lung și mătăsos. Dar pentru ca acest vis să se îndeplinească e nevoie de două condiții: o îngrijire corespunzătoare și o genă moștenită din familie. Pentru că oricât de mare ar fi dorința sau ambiția de a avea o podoabă capilară ca-n filme, dacă firul de păr e subțire, casant și se rupe ușor, acest vis cu prințese nu se va îndeplini niciodată.

Rapunzel din Ukraina, așa cum a numit-o presa pe Alena, are un păr lung de aproape 2 metri. Dragostea pentru o podoabă capilară fără sfârșit i-a fost insuflată de către mama ei, care și-a dorit o fetiță frumoasă ca o prințesă.

Alena nu și-a mai tăiat părul de aproape 30 de ani iar acesta a depășit deja dimensiunea propriei înălțimi, ea având 1,65 cm. Nu s-ar tunde pentru nimic în lume și nu ia în calcul să-l vopsească altfel decât blodul auriu de cosânzeană pe care îl are dintotdeauna.

Nu se plânge de spălatul pe cap, de pieptănat și uscat… este parte din rutina ei de frumusețe și nu-și imaginează viața fără părul ei lung.

Ce sfaturi oferă femeilor care își doresc un păr mai lung: nu vă uscați părul cu foenul, nu folosiți ondulatorul și placa, nu-l spălați foarte des și folosiți măști naturale. Vârfurile trebuie date foarte des cu uleiuri bio. 

Foto: Facebook

Citește și:

Secrete pentru mersul pe tocuri

Vrei să arăți senzațional fără să cheltuiești sume uriașe de bani?

Medicul specialist vă răspunde: Am avut un ten impecabil toată copilăria. După ce am născut abia dacă mai îmi recunosc fața. Sunt plină de pustule dureroase, unele mi-au lăsat cicatrici adânci și tot apar… Ce îmi recomandați?'

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Frumusete