(P) Desigual, pentru o garderobă feminină în tendințe

Culoare, viață, modă neobosită și eleganță până în cele mai mici detalii – sunt calitățile produselor ce definesc brandul Desigual, un nume de răsunet în lumea fashion care a câștigat de-a lungul existenței sale numeroase adepte. Oricine simte dorința de a experimenta combinații vestimentare speciale, deosebite, știe că ofertele colecțiilor lansate sub acest brand îi pot susține în acest sens. 

Originalitatea ținutelor feminine este susținută în România de Differenta.ro încă din 2008, iar Desigual este unul dintre brandurile care au fidelizat clientele acestuia. Produsele sale sunt o combinație interesantă între eleganță, lux, bun gust și feminitate. Mereu în modele moderne, cele ce stau sub emblema Desigual promit să aducă oricărei garderobe completarea de care are nevoie, începând de la rochii și până la genți și alte accesorii. 

De ce Desigual?

Este un brand spaniol care nu ține cont de barierele timpului. Creează haine durabile, cu posibilitatea de a fi purtate de la un an la altul fără grija că se vor demoda. Se adresează publicului larg, prin produse începând de la rochii, fuste, pantaloni și bluze și până la eșarfe, genți și accesorii. Produsele sunt actualizate permanent modei actuale, păstrând însă cu succes și ceva din stilul clasic de odinioară, mereu neobosit și definit de mult bun gust. 

Create pe baza pozitivismului și al angajamentului față de apogeul rafinamentului în lumea fashion, articolele Desigual nu contenesc să reprezinte o încântare pentru public și o alegere de top a celor devotați deja acestuia. 

Niciodată lipsite de o pată de culoare, produsele care se subscriu acestui nume devin piese statement mai ales în șifonierul femeilor de pretutindeni. În România, Differenta se asigură că nici o reprezentantă feminină fidelă acestuia nu este privată de noile lansări ale acestui brand. 

Veste bună pentru publicul feminin: se poartă imprimeurile florale sau cu diverse figuri geometrice, atipice, atractive, iar opțiunile regăsite pe Differenta.ro în acest sens atrag ca un magnet atenția. Rochiile de exemplu, vin cu marele avantaj că pot fi purtate cu succes în contexte vestimentare diferite, chiar și dacă stilurile preferate sunt diferite. O rochie vaporoasă cu motiv floral poate fi soluția pentru adeptele stilului elegant, dar și a celui casual totodată. Mixurile de lungimi ale acestora sunt de asemenea un detaliu ce a ajuns în atenția româncelor. 

Există și fane fidele ale genților Desigual și pe bună dreptate. Un astfel de articol promite rezistență și este deopotrivă avantajos și la capitolul estetică. Există de asemenea diversitate, una încântătoare și pe toate gusturile. 

În timp ce multe produse urmează linia clasică cromatică, deci sunt opțiuni pentru oricine, există și cele care ies în evidență prin culori și tonuri coloristice deosebite. La fel și croiurile aferente acestora sunt deosebit de permisive, ceea ce nu constituie decât un mare plus pentru toată lumea. 

Pentru că materialele folosite pentru a crea îmbrăcăminte sunt de o calitate superioară, orice articol promite rezistență și menținerea unei estetici deosebite în timp. Cele care plănuiesc o reînnoire a garderobei regăsesc pe Differenta.ro modelele emblematice ale brandului Desigual la costuri echilibrate. 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial