Femeia anului 2010: Mioara Iacob

Femeia Anului 2010, Mioara Iacob
Detine unicul Salon de Piane din zona Moldovei, in orasul Bacau, urmare a unei mai vechi dorinte din copilarie de a avea propriul pian. Pe atunci familia ei nu isi putea permite sa aiba un asemenea instrument, iar la club rareori putea exersa pentru ca erau multi copii care isi doreau acelasi lucru. Asa ca mima cantatul la pian pe clape desenate pe hartie.

Si-a promis ca atunci cand va fi mare si va avea pianul ei, ii va ajuta pe alti copii pasionati sa aiba acces nelimitat la acest minunat instrument.

S-a tinut de ambele promisiuni, iar de cativa ani, la Salonul de Piane din Bacau elevii Liceului de Arta din oras pot veni aici in fiecare zi sa exerseze gratuit si sa isi sustina examenele de final de semestru, iar iubitorii de cultura pot veni periodic sa asiste, tot gratuit, la spectacolele de teatru, lansarile de carte si concertele de muzica clasica si poezie pe care gazda acestui minunat loc le organizeaza din proprie initiativa.

Pentru ca spatiul din Salon e totusi limitat, iar doritorii erau din ce in ce mai multi, s-a gandit sa extinda aria concertelor si in aer liber, in spatiul urias din Parcul Catedralei. Initiativa ei s-a materializat curand, iar atunci cand timpul permite, parcul e intesat de oameni veniti sa asiste la concertele oferite de aceasta doamna. In sezonul rece, „Concertul pentru suflet' are loc lunar la Sala Ateneu, iar biletul de intrare il reprezinta aplauzele publicului.

Femeia Anului 2010, Mioara Iacob, Leslie Hawke

Premiul a fost inmanat de Leslie Hawke, presedinte al Asociatiei Ovidiu Rom, Ambasador al Anului European 2010 in Romania.

Despre generoasa initiativa am aflat de la Laura Craciun, una dintre cititoarele revistei Avantaje, care a propus-o pentru Premiul Initiativa in Sprijinul Semenilor, categorie la care primim propuneri de la cititoare si forumistele de pe avantaje.ro. Asadar, trofeul Femeia Anului 2010 a fost decernat doamnei Mioara Iacob.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Relatii