Care au fost primele cuvinte ale fiului cel mic al ducilor de Cambridge? Prințul Louis nu a spus nici mama, nici tata!

Kate Middleton

Ducesa de Cambridge, Kate Middleton (37 de ani), a dezvăluit care au fost primele cuvinte ale celui mai mic fiu al ei, Prințul Louis (1 an și 8 luni), și nu, nu sunt deloc cele la care v-ați fi așteptat.

Kate și soțul ei, Prințul William (37 de ani) au împreună doi fii și o fiică, Prințul George (6 ani), Prințesa Charlotte (4 ani) și Prințul Louis (1 an și 8 luni).

Deși nu peste mult timp urmează să devină regină a Marii Britanii, Kate este o mamă ca oricare alta.

Îi place să gătească, iar primele cuvinte ale copiilor ei sunt momente pe care orice mamă le prețuiește.

Spre deosebire de frații lui mai mari, Prințul George și Prințesa Charlotte, primele cuvinte ale micuțului Louis nu au fost „mama” sau „tata”.

Care au fost primele cuvinte ale fiului cel mic al ducilor de Cambridge? Prințul Louis nu a spus nici mama, nici tata!

Invitată de către BBC în ediţia de Crăciun a unei emisiuni unde trebuie să gătească alături de William şi de cheful Mary Berry, fostă jurată a emisiunii Bake Off, Kate Middleton a dezvăluit că primele cuvinte ale lui Louis au fost „Mary Berry”.

Kate a mărturisit: „Unul dintre primele cuvinte ale lui Louis a fost «Mary», pentru că exact la înălțimea lui sunt așezate toate cărțile mele cu rețete.

Copiii sunt fascinați de fețe, iar chipul tău se află pe toate cărțile mele de gătit. De aceea a spus: «Aceea este Mary Berry». Deci cu siguranță te-ar recunoaște dacă te-ar întâlni”.

Pe platourile de filmare, Kate şi William au fost însoțiți de copiii lor, George şi Charlotte. Au gătit pentru organizaţii de caritate, dar şi pentru soldaţii care lucrează în ziua de Crăciun.

Mary Berry e unul dintre cei mai renumiți chefi ai Marii Britanii. La 84 de ani, aceasta încă apare în emisiuni şi găteşte intens.

Ea şi Kate sunt prietene de nu mai puțin de şase ani, de când s-au întâlnit la un eveniment caritabil, eveniment în cadrul căruia au gătit împreună.

De altfel, despre Kate se știe că este pasionată de gătit și că a deținut şi o cofetărie alături de fratele ei, înainte de a se căsători.

Foto: Instagram

Sursă: Mirror

Citește și:

Regina Letizia a Spaniei, apariție spectaculoasă! Coafura care o întinerește vizibil

Kate Middleton, un nou exemplu de eleganță și rafinament. Detaliul cu care a reușit să îi aducă un omagiu prințesei Diana

Prințul William, încă o dovadă de iubire pentru Kate Middleton. Gestul pe care ducele de Cambridge l-a făcut în văzul tuturor!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete