Prima imagine cu felicitarea de Crăciun a ducilor de Cambridge! Este adorabilă

Kate Middleton, prințul William, prințul George, prințesa Charlotte și prințul Louis

Anul acesta, în felicitarea de Crăciun a ducilor de Cambridge apare o piesă de recuzită inedită: o motocicletă vintage cu ataș!

Sărbători fericite din partea familiei ducilor de Cambridge! Imaginea în GALERIA FOTO!

Prima imagine cu felicitarea de Crăciun a ducilor de Cambridge! Este adorabilă

Felicitarea de Crăciun a lui Kate Middleton (37 de ani) și a prințului William (37 de ani) a ajuns în presă mai devreme decât cuplul regal și-ar fi dorit să o facă.

În imagine, Kate și William sunt surprinși alături de cei trei copii ai lor, prințul George (6 ani), prințesa Charlotte (4 ani) și prințul Louis (1 an).

Portretul de Crăciun, inițial publicat în mediul online de un membru al Forțelor Aeriene Regale, care l-a primit de la Kate însăși (ducesa de Cambridge este patron al Forțelor Aeriene Regale), îi surprinde pe cei cinci membri ai familiei regale fiind cât se poate de naturali pe o motocicletă vintage.

Prințul William este așezat pe motocicletă ținându-l în brațe pe mezinul familiei, prințul Louis, în timp ce frații mai mari ai acestuia, George și Charlotte, sunt așezați zâmbitori pe atașul motorului.

Kate, ultima, dar nu cea din urmă, este așezată în dreapta motorului și se prinde cu mâna dreaptă de ghidon.

Este o tradiție de-a familiei regale britanice să publice an de an o felicitare de Crăciun. Felicitarea de anul trecut a familiei lor a fost de asemenea realizată toamna, cei cinci fiind asortați în pulovere albastre, în grădina cabanei Amner Hall din Norfolk, estul Angliei.

Ce fel de brad împodobesc ducii de Cambridge an de an?

Sezonul festiv este în plină desfășurare în cadrul familiei regale. Ducii de Cambridge și copiii lor deja s-au reunit la prânzul de Crăciun organizat miercurea aceasta, 18 decembrie, de regina Elisabeta a II-a, la Palatul Buckingham.

Recent, Kate a participat de asemenea la un proiect menit să ajute mai multe grupuri de copii să-și aleagă bradul pentru sălile de curs.

Totodată, ducesa a dezvăluit sub ce fel de brad își vor găsi copiii ei cadourile anul acesta. „A întrebat căror brazi nu le cad frunzele (n.r. – numite și ace) și care miros cel mai frumos”, a mărturisit fermierul Roger Brill.

„A spus că ei în mod normal au brad Nordmann (n.r. caucaz) căruia nu-i cad acele.” William, Kate și copiii lor i se vor alătura reginei în Sandringham de Crăciun.

Spre deosebire de anul trecut, prințul Harry și Meghan Markle nu vor participa și ei anul acesta.

„Deoarece au petrecut ultimele două Crăciunuri la reședința Sandringham, înălțimile lor regale vor petrece sărbătorile anului acesta în formulă nouă, alături de fiul lor și de mama ducesei de Sussex, Doria Ragland”, a declarat Palatul Buckingham.

Foto: Instagram /  Twitter

Citește și:

VIDEO: Kate Middleton evită afecțiunea Prințului William în public! Momentul stânjenitor AICI

Care au fost primele cuvinte ale fiului cel mic al ducilor de Cambridge? Prințul Louis nu a spus nici mama, nici tata!

Britney Spears deține doar 30% din custodia fiilor ei. Artista luptă pentru o înțelegere egală cu tatăl copiilor ei

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete