“Fashion. Music. Art” la Cafepedia

„Fashion. Music. Art” isi propune sa reuneasca muzica si design-ul vestimentar si de accesorii sub acelasi acoperis, etajul 1 al cafenelei Cafepedia. In cadrul acestei saptamani, vor exista expozitii cu vanzare, concerte de vioara, live performances si show-uri de percutie cu tineri muzicieni.

Miercuri, 3 martie, orele 18:00 – 23:00 Muzica live – Julie, seara tinerilor artisti. Mirela Diaconu propune Second Skin, o colectie care se adreseaza in special femeilor constiente de propria lor feminitate.

Joi, 4 martie, orele 18:00 – 23:00 Alex Talkowski vine la „Fashion. Music. Art”. In urma cu 3 ani, a lansat pe piata prima colectie de gablonturi care ii poarta numele, iar in prezent lucreaza pentru ID.Sarrieri si The Place Concept Store. Sound of Sax – cu Marian Ganescu

Vineri, 5 martie 20:30 – Tribute Michael Jackson cu Andreea Crepcia.
                              22:30 – Muzica live – Cover-uri interpretate de Andreea Crepcia, cu acompaniament de chitara si pian

Sambata, 6 martie 11:00 – 18:00 expozitie cu vanzare: accesorii, obiecte de arta. Muzica live – Johnny, Toni, Stanca & Felix show: percutie, chitara, saxofon

Duminica, 7 martie 11:00 – 18:00 – expozitie cu vanzare: accesorii, obiecte de arta

Luni, 8 martie, orele 18:00 – 22:00 A Minuit Marie – Atelier de creatie vestimentara isi expune spre vanzare cele mai noi creatii. Izvorat din necesitatea de a crea si a impartasi cele mai indraznete vise cu lumea, A Minuit Marie transpune in geometria hainelor cele mai neasteptate contraste.

Coca Zaboloteanu vine la Cafepedia cu pantofi, balerini, botine si cizme ce inspira o lume colorata si plina de poveste. Creatiile ei se adreseaza tuturor femeilor care iubesc si inteleg moda.

Rezervari: 0721 102 102
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Stiri