“Fashion. Music. Art” la Cafepedia

„Fashion. Music. Art” isi propune sa reuneasca muzica si design-ul vestimentar si de accesorii sub acelasi acoperis, etajul 1 al cafenelei Cafepedia. In cadrul acestei saptamani, vor exista expozitii cu vanzare, concerte de vioara, live performances si show-uri de percutie cu tineri muzicieni.

Miercuri, 3 martie, orele 18:00 – 23:00 Muzica live – Julie, seara tinerilor artisti. Mirela Diaconu propune Second Skin, o colectie care se adreseaza in special femeilor constiente de propria lor feminitate.

Joi, 4 martie, orele 18:00 – 23:00 Alex Talkowski vine la „Fashion. Music. Art”. In urma cu 3 ani, a lansat pe piata prima colectie de gablonturi care ii poarta numele, iar in prezent lucreaza pentru ID.Sarrieri si The Place Concept Store. Sound of Sax – cu Marian Ganescu

Vineri, 5 martie 20:30 – Tribute Michael Jackson cu Andreea Crepcia.
                              22:30 – Muzica live – Cover-uri interpretate de Andreea Crepcia, cu acompaniament de chitara si pian

Sambata, 6 martie 11:00 – 18:00 expozitie cu vanzare: accesorii, obiecte de arta. Muzica live – Johnny, Toni, Stanca & Felix show: percutie, chitara, saxofon

Duminica, 7 martie 11:00 – 18:00 – expozitie cu vanzare: accesorii, obiecte de arta

Luni, 8 martie, orele 18:00 – 22:00 A Minuit Marie – Atelier de creatie vestimentara isi expune spre vanzare cele mai noi creatii. Izvorat din necesitatea de a crea si a impartasi cele mai indraznete vise cu lumea, A Minuit Marie transpune in geometria hainelor cele mai neasteptate contraste.

Coca Zaboloteanu vine la Cafepedia cu pantofi, balerini, botine si cizme ce inspira o lume colorata si plina de poveste. Creatiile ei se adreseaza tuturor femeilor care iubesc si inteleg moda.

Rezervari: 0721 102 102
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Stiri