Familia Regală, supărată pe Meghan Markle și Prințul Harry? Detaliul care dă de bănuit!

Observi fotografia care lipsește? Internetul a observat-o!

În ziua în care Regina Elisabeta a II-a l-a întâmpinat pe prim-ministrul Boris Johnson, în luna iulie a anului acesta, fanii familiei regale dotați cu ochi de șoim au observat, pe o piesă de mobilier din Palatul Buckingham, mai multe fotografii de familie.

Imaginile înrămate pot fi cu ușurință observate în fotografiile surprinse în momentul întâlnirii suveranei cu diverși oficiali.

În timpul întâlnirii sale de marțea acesta cu Înaltul Comisar al Grenadei (Caraibe), Kisha Alexander-Grant, una dintre imagini lipsea.

Familia Regală, supărată pe Meghan Markle și Prințul Harry? Detaliul care dă de bănuit!

Cu doar câteva luni în urmă, trei fotografii erau așezate pe același mobilier. Una cu Prințul William și soția lui, Ducesa de Cambridge Kate Middleton, o a doua cu Prințul William și Prințul Harry în uniforme militare și o a treia cu Prințul Harry și Meghan Markle.

Cea în care apar Harry și Meghan se crede că ar fi fost surprinsă în ziua anunțului oficial al logodnei lor din noiembrie 2017. Imaginile în GALERIA FOTO!

Iată că, deși imaginile cu Wiliam și Kate și Harry și William au rămas în același loc, fotografia cu Ducele și Ducesa de Sussex a dispărut, lăsând fanii cuplului revoltați.

Potrivit Metro, purtătorul de cuvânt al Palatului Buckingham a refuzat că comenteze pe marginea subiectului.

Ce crede familia regală despre documentarul extrem de personal lansat de Meghan Markle și de Prințul Harry?

Știrea vine la scurt timp, însă, de la lansarea documentarului Harry și Meghan: O călătorie în Africa, surprins în timpul turneului regal al ducilor în Africa, documentar în care cuplul a vorbit deschis despre zvonurile des regăsite în presa britanică.

Potrivit E! News, membrii familiei regale au fost „destul de uimiți” de „nivelul detaliilor personale” pe care Harry și Meghan le-au făcut publice.

Pare-se că sprâncene ar fi fost ridicate din cauza deciziei lui Harry de a discuta subiectul înstrăinării de fratele lui William după ce, în lunile recente, Palatul a „încercat din răsputeri să oprească zvonurile rupturii”.

„Există totodată un soi de amuzament în jurul a ceea ce Harry și Meghan intenționează să obțină în urma acestor declarații.

De regulă, membrii familiei regale evită pe cât posibil să vorbească atât de în detaliu despre aspecte privind viețile lor private.”

Foto: Hepta.ro / Profimediaimages.ro

Sursă: E! News

Citește și:

Se vor muta Prințul Harry și Meghan Markle în Africa? Africa m-a îmbrățișat într-o manieră pe care nu o voi uita niciodată

Adevărul despre relația dintre Prințul William și Prințul Harry: Urmăm drumuri diferite

Meghan Markle nu a crezut că viața ei va fi ușoară, dar a sperat că va fi corectă. Ce spune despre atenția negativă din partea presei britanice?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete