Se vor muta Prințul Harry și Meghan Markle în Africa? „Africa m-a îmbrățișat într-o manieră pe care nu o voi uita niciodată”

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

„Africa m-a îmbrățișat într-o manieră pe care nu o voi uita niciodată”, a măturisit Prințul Harry.

Deși Harry (35 de ani) și soția lui Meghan (38 de ani) și-au dedicat multe dintre eforturile umanitare sprijinirii locuitorilor din Africa, cuplul regal nu se va muta acolo prea curând.

În documentarul realizat de ITV, Harry și Meghan: O călătorie în Africa, Ducele de Sussex a dezvăluit că el și Meghan nu plănuiesc să se mute din reședința Frogmore, Windsor, în Africa, în ciuda zvonurilor că asta ar plănui.

„Nu știu unde anume am putea locui în Africa pentru moment”, a mărturisit acesta. „Am venit în vizită în Cape Town și da, ar fi un loc minunat pentru a ne stabili, ar fi.

Dar, ținând cont de toate cele întâmplate în zonă, nu văd cum am putea noi să facem o diferență atât de mare pe cât ne-am dori, ignorând totodată dificultățile și prejudecățile.”

A continuat: „Este un loc în care ți-e greu să locuiești când îi știi toate lipsurile. De-aia, într-un fel, te deconectezi de el”.

Deși au decis să rămână în Marea Britanie, cuplul regal va continua să sprijine Africa. „Pentru tot restul vieții noastre, în special în ceea ce privește munca noastră, ne vom concentra eforturile în Africa”, a mai spus Harry.

„Mai sunt alte 19 țări pe acest continent. Sunt multe lucruri de corectat. Sunt multe probleme.”

„Africa m-a îmbrățișat într-o manieră pe care nu o voi uita niciodată”

„De când am vizitat acest continent ca adolescent, încercând să fac față unor întâmplări pe care nu le pot descrie, Africa m-a îmbrățișat într-un fel pe care nu-l voi uita niciodată”, a mai explicat Harry.

„Mă simt incredibil de norocos.” Harry a pus bazele organizației caritabile Sentebale în Lesotho în anul 2006 pentru a ajuta copiii vulnerabili.

Meghan este de asemenea strâns legată de Africa. În anul 2016, fosta actriță a devenit Ambasador Global al Parcurilor Africane, călătorind în Rwanda pentru Campania Ape Curate.

Cuplul a călătorit împreună în Botswana la începutul relației lor în vara anului 2016 și din nou în 2017 pentru a celebra aniversarea de 37 de ani a lui Meghan.

Foto: Hepta.ro / Profimediaimages.ro

Sursă: People

Citește și:

Meghan Markle nu a crezut că viața ei va fi ușoară, dar a crezut că va fi corectă. Ce spune despre atenția negativă din partea presei britanice?

Aeronava în care se aflau Prințul William și Kate Middleton a aterizat forțat! Ce s-a întâmplat?

Obiceiul pentru care prințul Harry era mereu tachinat în copilărie: Făceam acest lucru pentru că …

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete