Michelle Pfeiffer, victimă a abuzului la începutul carierei sale în actorie: „Eram doar un copil”

Dezvăluirile făcute despre multiplele abuzuri sexuale care au îngrozit Hollywoodul în anul 2017 au făcut-o pe Michelle Pfeiffer (61 de ani) să reconsidere câteva dintre experiențele trăite în trecut.

Recent, actrița a mărturisit că mișcarea #MeToo a determinat-o să privească altfel evenimentele din trecutul ei și să redefinească unele dintre experiențele sale.

Michelle, care este în prezent una dintre protagonistele peliculei Maleficent: Mistress of Evil, a oferit de curând un interviu publicației The Sunday Times în care a vorbit deschis despre un incident din trecutul ei, incident pe care îl percepe acum complet diferit.

Michelle Pfeiffer, victimă a abuzului la începutul carierei sale în actorie: „Eram doar un copil”

„Inițial, m-am gândit: Hmm, eu nu am experimentat asta (abuzul), apoi, odată cu trecerea timpului, am început să gândesc altfel: Hmm, de fapt, îmi amintesc un anumit moment, a admis actrița.

„Este vorba despre un întreg proces pe care îl parcurgi. Întâi negare, apoi te învinovățești: Nu trebuia să port rochia aia; Trebuia să fi știut.

Apoi privești dintr-o cu totul altă perspectivă, a unui adult matur și te gândești: Wow, eram un copil. Au existat mai multe situații care nu au fost în regulă.”

A continuat: „Ca, spre exemplu, un incident, pe care nu-l voi împărtăși, dar de care îmi amintesc și care mă face să mă simt groaznic.

A fost inconfortabil și inadecvat. L-am pus într-un sertar. Aveam 20 de ani și este vorba despre o persoană cu multă putere în această industrie.”

Deși nu oferă mai multe detalii, actrița admite că s-ar putea să-i scrie bărbatului despre care este vorba, asta dacă acesta din urmă mai este încă în viață.

Multă vreme s-a temut că nu este o actriță suficient de bună

La sfârșitul lunii trecute, actrița a oferit mai multe detalii referitoare la industrie și la cum s-a temut într-un timp că va fi concediată din anumite producții cinematografice.

„Cred că teama venea din cauza faptului că nu avusesem o pregătire formală, știi, la început”, a declarat Michelle, pentru Entertainment Tonight.

„Și cred că, atunci când am început, mulți dintre colegii mei de breaslă aveau terminate cursurile școlii Juilliard, în timp ce eu veneam din Orange County (California), bazându-mă în mare pe propriile instincte.

O perioadă lungă de timp am simțit că nu era suficient de bună și că nu aveam credibilitate pentru că trebuia să îmi dezvolt tehnica muncind.”

Foto: Hepta.ro

Sursă: People.com

Citește și:

Cea mai sexy ținută de pe covorul roșu al Festivalului de Film de la Roma. A lăsat totul la vedere!

Cum se mențin actrițele Jennifer Aniston și Reese Witherspoon în formă? Au spus care este secretul siluetei lor suple!

Lady Gaga a fost scăpată din brațe de un fan în timpul unui concert. Diva a căzut printre spectatori și s-a lovit puternic la coloană

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete