Familia Regală Britanică, zguduită de o nouă dezvăluire ce o vizează pe Prințesa Diana

Familia Regală Britanică este din nou în centrul atenției. Rezultatele anchetei privitoare la acest subiect au arătat că Prințesa Diana a fost manipulată și mințită pentru a acorda faimosul interviu de la BBC, din 1995. Cei doi fii ai săi, Harry și William, și-au exprimat imediat indignarea. 

Jurnalistul Martin Bashin, reprezentant al postului BBC, a manipulat-o pe prințesa Diana să-i acorde un interviu, oferindu-i informații false. În acel context emoționant și extrem de vulnerabil, prințesa Diana a făcut o serie de declarații intime, privitoare la relația cu prințul Charles, și la relația acestuia cu actuala soție, Camilla, ducesă de Cornwall. La 26 de ani distanță de la acel moment, atât jurnalistul, cât și postul de televiziune au transmis scuze celor doi fii ai prințesei, prințului Charles și fratelui Prințesei Diana. În plus, postul de televiziune va returna toate premiile câștigate odată cu difuzarea interviului, inclusiv premiul BAFTA pe care l-a câștigat ca urmare a acestui interviu.

Harry și William, declarații emoționante

Cei doi fii, Harry și William, au reacționat imediat, oferind declarații dure și emoționante. Angajații BBC au mințit-o și au folosit documente false pentru a obține interviul cu mama, au făcut afirmații false îngrozitoare despre familia regală, care i-au alimentat paranoia și temerile (…) Interviul a avut o contribuție majoră la înrăutățirea relațiilor dintre părinții mei și au rănit mulți alți oameni pe lângă', a declarat Prințul William. Și prințul Harry a reacționat: „Este primul pas înspre justiție și adevăr. Cu toate acestea ce mă îngrijorează este că practici ca acestea sau chiar mai grave se întâmplă peste tot în lume (…) Mama noastră și-a pierdut viața, și nimic nu s-a schimbat. Protejându-i moștenirea, îi protejăm pe toți și-i menținem demnitatea cu care și-a trăit viața. Să ne amintim cine a fost și pentru ce a luptat', a transmis și Harry printr-un mesaj scris.

Citește și: Noile atacuri ale lui Harry la adresa Casei Regale Britanice

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Stiri