Prințul Harry lansează un nou atac la adresa Familiei Regale. „Indiferență și neglijare totală”

În primul episod al seriei de documentare „The Me You Can’t See' (n..n. – Eu, cel pe care nu-l poți vedea), produsă de Prințul Harry împreună cu Oprah Winfrey pentru Apple TV, Prințul Harry a lansat o serie de acuzații la adresa familei regale britanice, care au darul să pună o nouă pată pe blazonul de la Buckingham.

Harry a dezvăluit că în perioada în care soția lui, Meghan Markle, a avut gânduri suicidale, membrii familiei au dat dovadă de „indiferență și neglijare totală'. Mai mult, el a insistat că nu se va lăsa hărțuit în tăcere doar pentru că a pretins că „Firma' (n.n. – termenul folosit de Harry și Meghan atunci când se referă la familia regală) i-a defăimat pe el și pe Meghan și le-a întors spatele.

Prințul Harry a dezvăluit că el și Meghan s-au simțit abandonați de rudele sale, iar acesta este „principalul motiv' pentru care ei au decis să se mute în California anul trecut, insistând că nu „regretă' decizia luată atunci.

„Cu siguranță nu mă voi lăsa niciodată intimidat. Am crezut că familia mea ne va ajuta, însă orice solicitare sau rugăminte venită din partea mea tocmai era întâmpinată cu o tăcere totală, chiar indiferență. Timp de patru ani am încerca din răsputeri să facem ca lucrurile să funcționeze. Am făcut tot ceea ce ne-a stat în puteri ca să rămânem acolo și să continuăm să ne jucăm rolul mai departe. Dar, Meghan se lupta… Aveam sentimentul că suntem prinși în familie ca într-o capcană pentru că nu exista nici o opțiune să plecăm. În cele din urmă, când am luat acea decizie pentru familia mea, continua să mi se spună Nu poți face acest lucru. Mă gândeam atunci Cât de mult ar trebui să se înrăutățească lucrurile ca să am voie să fac asta?. Ea [Meghan] se gândea să-și pună capăt zilelor. Nu ar fi trebuit să se ajungă la asta…', a declarat Harry.

Prințul Harry a vorbit și despre cum a ajuns să facă terapie după o discuție avută cu Meghan şi cât de mult l-a ajutat. Practic, datorită soției lui, el se simte acum atât de liber şi de liniștit. În același timp, Ducele de Sussex a spus că terapia l-a ajutat să „scoată capul din nisip' și l-a făcut să realizeze că trebuie să-și folosească poziția privilegiată pentru a-i ajuta pe ceilalți

Prințul Harry, aproape să piardă încă o femeie din viața lui

Ducele de Sussex a descris felul în care soția lui i-a dezvăluit că vrea se să se sinucidă și felul în care vrea să o facă. Se întâmpla în ianuarie 2019, în perioada în care aceasta era însărcinată în șase luni cu Archie.

Cei doi se aflau pe drumul spre Royal Albert Hall din Londra când Meghan s-a hotărât să-i mărturisească ce gânduri are. Harry a spus că în acel moment și-a amintit de ultimele săptămâni din viața mamei sale, care și-a găsit sfârșitul în 1997, într-un tragic accident de mașină produs la Paris.

El a povestit cât de mult s-a luptat pentru a o determina pe Meghan să nu se omoare. „Istoria se repetă. Mama mea a fost urmărită până la moarte în timp ce avea o relație cu cineva care nu era alb. Și acum uite ce era să se întâmple. Nu puteam pierde încă o femeie din viața mea', i-a spus el lui Oprah.

Harry își amintește că a fost înfuriat de circumstanțele morții mamei sale. El își amintește că s-a simţit „complet neajutorat” când şi-a văzut mama urmărită de paparazzi și de „faptul că nu a existat deloc dreptate.

„Aceleași persoane care au urmărit-o până în tunel au fotografiat-o moartă pe bancheta mașinii', spune el.

Pentru a putea face față după moartea mamei sale, Ducele de Sussex a căzut în patima alcoolului și a drogurilor. El spune că a fi la Londra reprezintă un adevărat „declanșator al anxietății' sale și descrie modul în care este încă bântuit de „sunetul copitelor cailor de la carul mortuar pe care era așezat sicriul mamei mele în momentul în care a trecut prin fața mea'.

Serialul „The Me You Can’t See' produs de Harry și Prah Winfrey tratează problemele legate de sănătatea mentală și emoțională curentă. Cele două personalități au stat de vorbă cu diverși invitați – de la persoane publice, la oameni obișnuiți – care s-au confruntat cu provocări de natură mentală și care vorbesc despre stările lor emoționale.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete