Faimosul Screech din „Salvați de clopoțel”, în spital

Faimosul Screech din „Salvați de clopoțel”, în spital

Actorul Dustin Diamond care a jucat în popularul serial „Salvați de clopoțel' („Saved by theBell'), a fost internat în Florida. Cel care a dat viață simpaticului Screech are acum 44 de ani.

La sfârșitul săptămânii trecute, acesta s-a plâns de dureri corporale și de stare generală de rău. Potrivit TMZ, surse din anturajul său își fac griji să nu sufere de cancer. Aceste griji sunt pe fondul istoricului familial, mai ales că mama sa a murit de cancer de sân.

Reprezentantul actorului a declarat pentru Hollywood Life că Diamond este internat în spital și medicii îi fac numeroase investigații pentru stabilirea diagnosticului, printre care și o biopsie.

Screech nu a fost chemat la reuniune

Dustin Diamond a fost singurul membru al distribuției originale care nu a fost chemat la reuniunea de distribuție de anul trecut prin intermediul platformei #Peacock.

După sfârșitul serialului, viața sa personală a fost luat-o pe un drum tare anevoios cu multe provocări și experiențe plăcute sau mai puțin plăcute.

Acum șase ani, în urma unei altercații, actorul a fost condamnat la patru ani de închisoare, fiind acuzat de înjunghiere. Mai mult de atât, acesta a întâmpinat câteva probleme financiare ceea ce l-au pus în dificultatea de a-și plăti o ipotecă.

În anul 2009, Dustin Diamond a publicat o biografie, „Behind the #Bell', în care foștii săi colegi din serial erau puși într-o lumină deloc bună. Cu toate acestea, el a mărturisit că îi pare rău, însă s-a scuzat că biografia a fost scrisă, de fapt, de altcineva, care a introdus în biografie zvonurile vremii despre el . Acest lucru l-a declarat într-un interviu pe care i l-a luat fostul său coleg de platou, Mario Lopez.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete