Reacție verbală grotească a lui Jador la adresa colegei sale de echipă, Simona Hapciuc. Ce i-a strigat cântărețul?

Kanal D Survivor Romania

Noul sezon al emisiunii Survivor România a început de nici o săptămână, iar discuțiile aprinse deja au apărut atât în echipa Faimoșilor, cât și în cea a Războinicilor. Jador este unul dintre concurenții care și-a atras antipatii printre colegii de echipă.

Survivor România testează limitele fizice, dar și psihice ale participanților, iar din cauza faptului că până acum echipa Faimoșilor nu a câștigat nici o probă, frustrarea lor a început să crească și să-și adreseze vorbe grele. Două dintre fete, Alexandra Stan și Amna, au fost criticate de colegii lor, iar Jador s-a dezlănțuit la testimoniale.

Survivor România abundă de discuții în contradictoriu, șicane și mici scandaluri, dar mai ales critici imense la adresa coechipierilor. După ce Alexandra Stan și Amna au fost aspru discutate în echipa Faimoșilor, acum Jador e cel care e vorbit tranșat la testimoniale.

Simona Hapciuc este extrem de afectată de ceea ce se întâmplă în echipa lor și a mărturisit că și-ar dori să plece acasă din cauza cântărețului care depășește limitele bunului simț.

„Nu mai pot, vreau să plec acasă din cauza lui. Nu ascultă de nimeni, nu vedeți? Eu am încercat să-i spun ceva și mi-a zis lasă-mă, hai, mă, du-te-n **** mea!'

Zannidache susține cele spuse de Simona și este și el de părere că reacțiile artistului dovedesc lipsă de respect. Acesta a mai declarat că este conștient că Jador luptă pentru echipă, însă certurile și vorbele grele aruncate nu ajută deloc.

„Eu înțeleg chestia asta să vrei să faci, băi, dar strici echipa când te cerți mereu, când le spui ce le spui', a spus cântărețul.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete