Facebook, Instagram și WhatsApp din nou în viețile noastre după o pauză de 7 ore

Facebook, Instagram și WhatsApp plus alte rețele de socializare nu au funcționat pentru milioane de utilizatori, luni 4 octombrie, fiind cea mai gravă întrerupere globală din 2008, în timp ce utilizatorii Twitter au fost mai puțin afectați. 

Problemele cu aceste aplicații, care sunt toate deținute de Facebook, au început în jurul orei 16.45, potrivit urmăritorilor de întrerupere online, în timp ce situația Twitter a apărut câteva ore mai târziu.

Reprezentanții Facebook au declarat pe Twitter: „Pentru imensa comunitate de oameni și companii din întreaga lume care depind de noi: ne cerem scuze. Am muncit din greu pentru a restabili accesul la aplicațiile și serviciile noastre și suntem bucuroși să vă spunem că vor reveni online acum. Vă mulțumim pentru înțelegere.'

Un total de 43% dintre utilizatori au întâmpinat probleme cu WhatsApp, spunând că nu pot trimite mesaje. Nu se știe exact care a fost cauza întreruperilor.

Sute de mii de oameni au raportat probleme cu aplicațiile de rețele sociale de pe site-ul DownDetector. Aplicațiile Google, Amazon, Spectrum, Verizon, Twitter, Snapchat, TikTok, Apple, Telegram, Tinder și Cricket Wireless au raportat, de asemenea, întreruperi. Aceste aplicații pur și simplu nu funcționau.

Conținutul Facebook și Instagram al utilizatorilor nu se încărca, iar mesajele trimise pe WhatsApp nu ajungeau la destinatari, textele trimise având o pictogramă de ceas lângă ele pentru a indica faptul că nu au fost expediate.

Problema a ajuns până la Casa Albă care a monitorizat situația, iar secretarul de presă Jen Psaki a declarat reporterilor ieri după-amiază că “Facebook a experimentat un eșec al rețelei centrale.”

CE APLICAȚII AU FOST AFECTATE?

Facebook și FB Messenger, Instagram, Twitter, WhatsApp, T-Mobile / TMBLE Metro, Spectrum, Verizon, AT&T, Google, Cricket Wireless, Amazon, Telegram, Apple, TIK-TOK, Snapchat, Gmail,  Tinder.

Facebook, Instagram și WhatsApp se confruntă de obicei cu mici întreruperi individuale, dar este rar ca aceste trei aplicațiile să nu funcționeze simultan. Potrivit analistului Jake Moore, “este probabil ca ultima întrerupere să fie rezultatul unei erori software sau a unei erori umane”. Potrivit DownDetector, întreruperea de ieri a afectat utilizatorii din Marea Britanie, SUA, Australia și țări din Europa, Asia și Africa.

Foto: 123rf

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Stiri