Fa cadou o bratara si protejeaza planeta!

Fa cadou o bratara si protejeaza planeta!

Bratara Hello Green Tomorrow
Avon, prin campania globala Hello Green Tomorrow, se implica activ in lupta impotriva incalzirii globale si in salvarea padurilor tropicale. Taierea ilegala, poluarea si interventia umana au distrus padurea, iar rezultatele sunt devastatoare si ne afecteaza pe toti. Defrisarea padurilor si arderea lor reprezinta a doua sursa ce grabeste schimbarea climatului. Aceste paduri pot fi considerate „plamanii planetei” ele contribuind la eliminarea poluarii din atmosfera.

In 2011 Avon a semnat la nivel global Palm Oil Promise fiind prima mare companie din industria de cosmetice care se angajeaza sa returneze integral cantitatea de ulei de palmier utilizata, prin achizitionarea de certificate Green Palm.

Bratara Hello Green Tomorrow este un produs de sustinere a campaniei Hello Green Tomorrow initiata de Avon la nivel global in 2008. Profitul obtinut in urma vanzarii ei este directionat in proportie de 100% catre Fondul Global Avon Hello Green Tomorrow, destinat plantarii de copaci in zonele critice din America de Sud si Indonezia.

Bratara Hello Green Tomorrow este un accesoriu unisex confectionat din bumbac si decorat cu margele din ceramica. Are un ambalaj prietenos cu mediul.

Acest produs va fi disponibil din luna iulie, la pretul de 15 lei si poate fi comandat exclusiv prin intermediul reprezentantilor Avon.

Mai multe informatii despre campania globala Hello Green Tomorrow gasiti la adresa http://www.hellogreentomorrow.com/blog/.

Despre Campania Hello Green Tomorrow in Romania

In 2012 Avon Romania se implica alaturi de organizatia EcoAssist in proiectul national de impadurire „Plantam fapte bune”.

In 2008 erau consumate pentru printarea facturilor 8,5 tone de hartie in fiecare campanie. In 2009 Avon devine un business 100% online. Sunt redesenate procesele interne si sunt initiate proiecte de educare si implicare a angajatilor si reprezentantilor Avon in promovarea unei atitudini responsabile fata de mediul inconjurator. 204 copaci sunt salvati de la taiere la fiecare 3 saptamani.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
CSID
Descopera.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Stiri