Expoziția aeronautică și aerospațială, un eveniment spectaculos pe care bucureștenii nu trebuie să-l rateze

Între 1 august și 8 octombrie, Sun Plaza găzduiește o expoziție aeronautică și aerospațială inedită și complexă, prezentată de Boeing și realizată în colaborare cu NASA și Muzeul de Aeronautică „Smithsonian' din Washington.

Expoziția Above and Beyond este pentru prima dată în România și le oferă celor mari și celor mici o experiență de-a dreptul unică. Este vorba despre o expoziție interactivă, vizitatorii având ocazia să exploreze avioane și nave spațiale și să trăiască experiența mașinilor zburătoare, avioanelor supersonice, lifturilor spațiale și megarachetelor.

Expoziția oferă demonstrații interactive ale inovației aviatice, de la primele zboruri motorizate până la cele mai noi inovații de pe Pământ și din spațiu. Organizatorii pun la dispoziția vizitatorilor cinci galerii care conțin zeci de displayuri interactive, grație cărora aceștia pot urca până la marginea spațiului cu un lift – simulator sau pot testa designul propriului avion supersonic de vânătoare într-un concurs de viteză în zbor.

De o experiență interesantă pot avea parte cei aflați în grupuri mai mari. Aceștia pot vedea ce simte o pasăre într-un stol, în timp ce participă la
un zbor bazat pe senzori de mișcare.

Totodată, vizitatorii își pot proiecta și testa propriul avion supersonic, pot pilota drona chiar în centrul uraganului pentru a colecta informații despre
furtună, își pot întinde aripile pentru a experimenta zborul ca o pasăre sau ca un avion, pot lua liftul către marginea spațiului.

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Timp Liber