Există case care arată mai ceva ca-n povești… 10 fotografii uluitoare

Dacă faci fotografii doar pentru distracție și pentru a păstra frânturi de amintiri, albumele vor cuprinde o lume pestriță de locuri, oameni, mâncăruri în fundaluri diferite. Depășind cumva nivelul basic de a percepe natura înconjurătoare, fotografii profesioniști găsesc adesea o nișă în care se specializează, cum sunt fotografiile cu peisaje mirifice sau apusurile de soare care îți taie răsuflarea.

[gallery ids="466397,466398,466399,466400,466401,466403,466404,466405,466406,466407"]

Fotograful rus Fyodor Savintsev are un interes deosebit pe care l-a împărtășit cu noi toți pe contul lui de Instagram. El se concentrează cu adevărat pe vechile case din zonele rurale ale Rusiei, iar fotografiile lui uluitoare au adunat deja 122.000 de admiratori.

Fyodor Savintsev are o experiență bogată în fotoreportaj și a lucrat cu agenții precum Agence France Press, Associated Press, TIME, New York Times, The Guardian, Le Monde, Forbes, Newsweek, GEO Russia, Russian Reporter, Esquire. El a fost fotograful șef al agenției  ITAR-TASS, cea mai mare agenție de știri din Rusia și una dintre cele mai mari agenții de știri din întreaga lume.

Din 2011, el s-a concentrat pe propriile sale proiecte, iar unul dintre acestea este identificarea și fotografierea caselor vechi. Fyodor a povestit publicației European Heritage Tribune (EHT) cum a început totul. De fapt nu este un proiect vechi. Din cauza pandemiei, Fyodor s-a mutat temporar la casa bătrânească a părinților săi, iar nostalgia copilăriei l-a determinat să investigheze arhitectura veche.

Ce este atât de fascinant la casele vechi vă întrebați? Fyodor spune că astăzi „oamenii și-au pierdut simțul estetic, au încetat să-și mai decoreze casele. Arhitectura a trecut de la eleganță la utilitarism. ​„Chiar vreau ca oamenii să înceapă să se inspire din fotografiile mele. Am adunat o colecție mare de case pentru ei. Acestea sunt exemple de urmat deoarece mulți oameni trăiesc în casele lor toată viața, așa că de ce nu se poate face frumos. Știu, de asemenea, multe exemple când fotografiile și poveștile mele au inspirat oamenii să cumpere case vechi și să le refacă. '

Sursa: Bored Panda

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Timp Liber