Exercițiu de imaginație. Cum ar fi arătat prințesa Diana astăzi alături de cei doi copii?

Cum ar fi arătat prințesa Diana astăzi alături de cei doi copii

Atunci când prințesa Diana s-a stins, prințul William și fratele mai mic al acestuia, prințul Harry, erau doar niște copii și cu greu au putut înțelege pierderea suferită și ce li s-a întâmplat cu adevărat. Diana nu a mai apucat să își vadă băieții mari și doar prin intermediul unui exercițiu de imaginație putem afla cum ar fi arătat prințesa Diana astăzi alături de cei doi copii. (vezi foto mai jos)

S-a stins la doar 36 de ani, în urma unui cumplit accident de mașină, lăsând în urmă o durere imensă. Deși o lume întreagă a suferit în momentul dispariției prințesei Diana, cei mai afectați au fost cei doi copii ai acesteia. Lady Di avea o relație specială cu prințul William și prințul Harry, a încercat să le ofere o educație aleasă, dar nu a mai trăit să îi vadă pe cei doi căsătoriți și nici să își cunoască nepoții.

Exercițiu de imaginație. Cum ar fi arătat prințesa Diana astăzi alături de cei doi copii?

Fotografiile din copilărie au reprezentat o sursă de inspirație pentru foarte multe persoane care și-au dorit să retrăiască anumite momente. Aceste imagini, realizate la o diferență de mai mulți ani, au devenit un trend și o mulțime de oameni au încercat să reproducă fotografii de tipul: atunci și acum.

La fel s-a întâmplat și cu o fotografie în care apar prințul William, prințul Harry și prințesa Diana. Un artist talentat a dat frâu liber imaginației și a reprodus fotografia de familie, folosind imagini recente cu prințul Harry și prințul William și o fotografie mai veche cu prințesa Diana.

Ilustrația reprezintă un omagiu adus lui Lady Di cu ocazia împlinirii a 22 de ani de la moartea acesteia și a stârnit foarte multe reacții în mediul online.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

✨#yingfashioncanvas ✖️#PrincessDiana My eyes could see you; my heart could feel you; my breath could sense you. I knew I loved you before I met you. • Today marks the 22nd death anniversary of Princess Diana and heres to recall back my favourite piece done for the Peoples Princess for the #thenandnow imagination. Its indeed a blessing to be able to receive the appreciation letter all the way from the British Royal Family too. Let‘s try our best to touch as many hearts as you can. That is your legacy on this earth when you leave 💙💫 • #surrealart #princewilliam #princeharry #fashionillustration #lovelife #yingfashioncanvas

O postare distribuită de Luxurious Fashion d’Art 🇲🇾🇸🇬 (@autumn.ying) pe

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu prințesa Diana, prințul William și prințul Harry.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Dani Oțil a vorbit deschis despre căsătorie și copii: „Vreau să fiu tată!'

Jennifer Aniston a vorbit deschis despre traumele din copilărie. Cum se înțelegea cu mama ei?

Cum s-a vindecat Dorel Vișan de hepatită cronică virală? În doar trei săptămâni, fără medicamente, actorul a tratat această problemă de sănătate

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete