Dani Oțil a vorbit deschis despre căsătorie și copii: „Vreau să fiu tată!”

Într-un interviu oferit revistei Unica în exclusivitate, Dani Oțil a vorbit deschis despre viața lui sentimentală, dar și despre planurile sale de viitor.

Cu toate că nu a oferit amănunte legate de relația pe care o are în prezent cu modelul Gabriela Prisăcariu, prezentatorul de televiziune se gândește la căsătorie și își dorește să devină tată.

Căsătoria nu i se pare importantă, dar își dorește o familie

„Familia este importantă, căsătoria mai puțin. Avem atâtea exemple în jur care spun multe despre statistica nefericită a căsătoriei ..”

De la partenera lui de viață nu cere multe. „Să mă iubească, să vină cu mine la curse și să nu mă pună să cumpăr câte o poșetă pentru fiecare set de cauciucuri folosit la concurs.”

Despre rolul de tată, Dani mai spune: „Vreau să fiu tată! O să fie ca la enduro. Mai întreb, mai citesc, mă mai lovesc singur, dar cred că nu o să mă fac de râs.”

Ce face Dani Oțil în timpul liber?

Dani mărturisește că nu se consideră foarte social. Nu iese foarte des și nu îi place îmbulzeala.

„Am prieteni puțini și în general mă învârt în cercuri restrânse, construite în jurul activităților: oamenii de la enduro, colegii de la sală, băieții de la fotbal ..”, mai spune el.

Despre felul în care își petrece timpul liber, prezentatorul declară: „Joc fotbal pe sintetic în două campionate.

Mă antrenez destul de mult la sală, merg cu mașina, motorul și diverse chestii pe apă.”

Cu adevărat fericit spune să este atunci când urmărește un film în brațele persoanei iubite „la juma de metru de o cutie cu înghețată”.

Deși nu are un top al experiențelor cu un mare impact din viața lui, crede că mutarea de la Timișoara la București „a schimbat multe”.

Pe Dani de acum 20 de ani l-ar fi sfătuit să fie mai chibzuit cu banii, „să nu-i mai dea pe prostii”, pentru că așa, zice el, ar fi ieșit la pensie la 40 de ani.

Foto: Instagram

Citește și:

Britney Spears deține doar 30% din custodia copiilor ei. Cum s-a ajuns la această înțelegere?

Cum s-a vindecat Dorel Vișan de hepatită cronică virală? În doar trei săptămâni, fără medicamente, actorul a tratat această problemă de sănătate

Ce dietă ține Cătălin Moroșanu pentru a slăbi după vacanță? Sportivul face eforturi mari pentru a scăpa de kilogramele în plus

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete