Cum s-a vindecat Dorel Vișan de hepatită cronică virală? În doar trei săptămâni, fără medicamente, actorul a tratat această problemă de sănătate

Cum s-a vindecat Dorel Vișan de hepatită cronică virală

Hepatita este o problemă de sănătate care apare la nivelul ficatului și dacă în stadiu incipient poate fi ținută sub control, în cazuri grave, hepatita cronică poate duce la apariția cirozei sau insuficienței hepatice, afecțiuni ce pot cauza decesul. Marele actor Dorel Vișan, diagnosticat cu hepatită cronică virală, povestește că, în cazul lui, nu medicamentele au făcut minuni, ci felul în care a reușit să își programeze mintea, astfel încât să trateze această boală.

Într-o postare pe contul de facebook, Cristi Brancu a detaliat cazul actorului Dorel Vișan, care a reușit să învingă hepatita cronică virală printr-o metodă mai puțin obișnuită.

“Maestrul Dorel Vișan află că suferă de hepatită cronică virală. Stadiu grav. Medicamentele alopate nu rezolvă mare lucru. Apoi, își PROGRAMEAZĂ MENTAL să se vindece în trei săptămâni. Cu spiritul. Și reușește! Suferința începuse cu 26 de ani în urmă, când decesul sotiei îl doborâse psihic, picase în depresie și alcool și ieșise prin sfatul unui spirit înalt. Vizitele în Tibet, lecturile despre medicina orientală l-au adus la o stare uluitoare de înțelepciune: “Eu am vorbit cu ficatul, l-am scos (imaginar), l-am luat în braţe şi l-am mângâiat și i-am făcut o carapace de apă­rare, ca aceea a unei broaşte ţestoase. Mental, în jurul ficatului, am pus o plasă, care să-i permită res­piraţia, dar prin care viruşii, care îl înconjurau să nu mai poată ajunge la el. Pe viruşi mi i-am imaginat ca pe nişte căluţi de mare ce încercau să-şi bage nasurile alungite prin plasa de care v-am vorbit. Ori acolo, în interiorul ficatului, lângă plasa aceea, mai aveam eu niște “oameni” ai mei, aliaţii mei, care mă slujeau și care veneau cu nişte săbii şi tăiau nasurile căluţilor, adică ale viruşilor. Pare copilăresc ceea ce vă spun, pare un joc de copil. E ca o poveste.”, a povestit Cristi Brancu pe pagina de facebook.

Cum s-a vindecat Dorel Vișan de hepatită cronică virală?

La 83 de ani, actorul Dorel Vișan este în formă, a reușit să învingă boala și este plin de energie. Invitat în emisiunea “Agenția VIP”, marele actor a povestit că deși medicii nu îi mai dădeau prea multe șanse, el a ignorat statisticile și a ales să lupte împotriva bolii folosind alte arme. Un eveniment petrecut în urmă cu 27 de ani, o dramă puternică, l-a determinat să se refugieze în alcool, dar după mai mult timp petrecut în India, Tibet sau China, actorul a reușit să își găsească echilibrul.

Cum se transmite hepatita? Citeste si ai grija de tine!

“Eu am avut o mare suferință. Soția mea s-a îmbolnăvit foarte tânără, avea doar 48 de ani și în 2 ani de zile a plecat și am avut o cădere psihică. Se întâmpla acum 26 de ani. Această cădere psihică o au foarte mulți oameni pentru că noi nu mai înțelegem că suntem legați unii de alții. Nu putem trăi unii fără ceilalți, iar dezvoltarea noastră ca oameni nu se face prin noi, ci prin ceilalți. Am avut o cădere psihică și unde poți să te aduni? În băutură, care te distruge. (…) Am fost aproape de ciroză. Pe o scară de la 1 la 10, eu eram la 7.”, a declarat Dorel Vișan în emisiunea “Agenția VIP”.

Foto: hepta.ro

Citește și:

El este primul soț al lui Jojo. De ce s-a despărțit cuplul?

Ce dietă ține Cătălin Moroșanu pentru a slăbi după vacanță? Sportivul face eforturi mari pentru a scăpa de kilogramele în plus

Iulia Albu, ținta ironiilor și răutăților colegilor de școală și de liceu: „Eram agresată'

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete