Jennifer Aniston a vorbit deschis despre traumele din copilărie. Cum se înțelegea cu mama ei?

De-a lungul trecerii anilor, Jennifer Aniston și-a creat familia pe care n-a avut-o în copilărie.

În urmă cu ceva timp, într-un interviu oferit revistei Elle, actrița a vorbit deschis despre relația pe care a avut-o cu regretata ei mamă, actrița Nancy Drew.

În interviu, Jennifer mărturisește că, încă de la o vârstă fragedă, a fost martora disoluției mariajului părinților ei, disoluție care i-a transformat mama într-o figură care, în adolescență și tinerețe, a epuizat-o emoțional.

Jennifer Aniston a vorbit deschis despre traumele din copilărie. Cum se înțelegea cu mama ei?

„Venea dintr-o lume în care îi era ok să spună lucruri ca dragă, ai mai multă grijă de tine și dragă, pune-ți fața la loc, sau alte lucruri ciudate pe care mi le amintesc din copilărie.”

În cele din urmă, cu trecerea timpului, actrița și mama ei s-au înstrăinat. Maturizându-se, Jennifer a ajuns la concluzia că mama ei, care a fost de asemenea actriță, încerca doar să o ajute.

„Știu că îmi zicea acele lucruri pentru că mă iubea. Nu încerca să fie nesimțită sau să mă rănească atât de profud încât să cheltui o mulțime de bani pe terapie pentru a-mi reveni”, a declarat actrița în vârstă de 50 de ani.

„A făcut ce a făcut pentru că așa a fost ea crescută.” În loc să sufere, Jennifer a ales „să folosească experiențele ei drept un exemplu a ceea ce nu-și dorește în viața ei.”

Mai mult decât atât, actrița înțelege că vremea în care a crescut era una diferită. „Pierduse esența aspectelor cu adevărat importante din viață.

Cred că încerca doar să meargă înainte și să dea tot ce avea mai bun. Financiar nu îi era bine, trăia cu faptul că soțul ei nu mai era acolo.

Să fii o mamă singură în anii ’80 cred că a fost destul de neplăcut”, mai adaugă Jennifer.

„Ce mă face acum fericită? Am o slujbă grozavă. Am o familie grozavă. Am prieteni adevărați. Nu am cum să simt altceva în afară de fericire”, mai spune actrița.

Foto: Hepta.ro

Citește și:

Fosta soție a lui Silvio Berlusconi trebuie să-i înapoieze politicianului 60 de milioane de euro primite după divorț

Ce frumoasă este fiica lui Teo Trandafir! Ce carieră își dorește Maia să urmeze? Nu vrea să calce pe urmele celebrei sale mame

Ed Sheeran şi-a anunţat retragerea temporară din muzică. Artistul este acuzat de plagiat! Câte dintre hiturile sale sunt de fapt copiate?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete