Exclusiv în România. Televiziune mobilă de top, de la Vodafone: 4GTV+

vodafone netflix

Ravinder Takkar, CEO Vodafone România a anunţat la Webstock o premieră absolută pentru piaţa media audiovizuală: lansarea unui nou serviciu video- 4GTV+.

Tot acum CEO-ul companiei Vodafone şi Chris Whiteley, VP Business Development la reteaua Netflix, au anunţat parteneriatul în eclusivitate dintre Netflix şi Vodafone România pentru noua platformă lansată, 4TV+, un pas extrem de important pentru această industrie.

Noul serviciu video mobil on-demand, este unul mixt, disponibil doar în România şi este deja operaţional, are acoperire extinsă şi funcţionează pe bază de acces la supernetul de ultra-viteză 4G+, oferit de Vodafone.

Noua opţiune Vodafone reprezintă un tip de serviciu “video la cerere”, neliniar, sau video on-demand' cum i se spune în lumea web, care oferă utilizatorilor reţelei Vodafone acces, la cerere individuală şi la momentul ales de fiecare, la vizionarea de filme din reţeaua Netflix, la HBO GO, la videoclipuri, spectacole, live şi înregistrate, la toate programele de televiziune, precum şi alte tipuri de conţinut video, reunite într-un catalog de programe.

4GTV+ de la Vodafone oferă în plus şi opţiunea de a viziona conţinutul ales în sistemul picture in picture', pe mai multe ecrane de pe mobil sau tabletă, cea de a relua filmul din secunda în care l-ai lăsat precum şi  posibilitatea de a urmări tot ce s-a difuzat pe tv în ultimele 72 de ore.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Muzica, filme, carte