Evidence Beauty Salon: Frumusetea nu are varsta!

Evidence Beauty Salon: Frumusetea nu are varsta!

Evidence Beauty Salon
Evidence Beauty Salon
are in acest moment centre in: Unirea Shopping Center, Galeriile Feeria, Baneasa Shopping City si Vitantis Mall, iar in curand va inaugura inca doua saloane in Bucuresti.

Evidence este o oportunitate pentru ca expertii din domeniu sa participe la traininguri cu rezultate exceptionale, cu performeri nationali si internationali de top.

Preocupandu-se in permanenta de calitatea serviciilor si de satisfacerea tuturor cerintelor pietei, Evidence are parteneriate cu: L’Oreal, Kerastase, Wella si System Proffessional si, in plus, incearca sa ofere clientilor pachete promotionale avantajoase si cadouri utile.

Astfel, reteaua de saloane lanseaza cu ocazia celor 7 ani de existenta, conceptul cu tema: „Frumusetea nu are varsta!”. In cadrul acestui concept, in perioada 15 Iunie – 15 Septembrie 2011, Evidence va oferi clientilor sai o reducere de 25 % la pachetele basic, constand in spalat, tuns, coafat.

Evidence Beauty Salon Feeria

Reteaua Evidence Beauty Salon se reinventeaza mereu prin servicii de inalta clasa, adaptandu-se la un domeniu permanent in schimbare, gratie eforturilor echipei sale, dar si al partenerilor colaboratori.

Evidence Beauty Salon Uirea

In cadrul evenimentului, Maria Radu a sustinut un microrecital, care a incalzit atmosfera. Aniversarea a 7 ani de Evidence a adus laolalta reprezentantii media si vedete precum: Dinu Maxer si Deea, Simona Nae, Carmen Dinca.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Stiri