Eveniment “Poveste in dar”

Proiectul “Poveste in dar” isi propune promovarea povestii unui copil care cauta sprijin pentru a-si implini vocatia, confruntandu-se atat cu dificultati financiare, cat si cu prejudecati sociale fata de etnia din care face parte.

Miza proiectului este, in prima instanta, una vocationala, care isi propune sustinerea solidaritatii si promoveaza toleranta intre tineri, in special in vederea consolidarii coeziunii sociale.

Evenimentul este precedat de un numar de ateliere de creatie la care vor participa gratuit liceeni si studenti cu aptitudini pentru arte plastice, actorie, scriere de povesti si recycleart.

Rezultatele acestor ateliere – povesti scrise, pictate, modelate sau puse in scena – vor fi prezentate publicului in cadrul unui expozitii cu vanzare, iar fondurile obtinute in urma acesteia vor fi directionate catre tanarul violonist.

Fiecare participant va putea crea in cadrul targului o poveste personala scrisa, pictata sau modelata in lut, va putea asista la piesele de teatru incluse in program si va viziona expozitiile inedite de fotografie, pictura, povesti si recycleart realizate in cadrul proiectului “Poveste in dar”.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Stiri